Лайм

Санна Марін з'явилася на прийомі до Дня незалежності Фінляндії у вбранні кольорів прапору України

Політична діячка продемонструвала красивий модний жест

Колишня прем'єр-міністерка Фінляндії Санна Марін вкотре підтримала нашу країну. 38-річна жінка з'явилася на прийомі до Дня незалежності Фінляндії у вбранні жовто-синього кольору.

Відповідні фото з заходу вже опублікували в Instagram. На одному з кадрів можна побачити, як Марін позує в жовтій обтислій сукні з атласної тканини, що має ефектний виріз на одному плечі. Свій образ вона доповнила синьою стрічкою. Завершили яскравий образ масивні сережки, зібране на потилиці волосся та ніжний вечірній макіяж.

Читайте на тему: Діти держсекретаря США Блінкена відсвяткували Хелловін у костюмах Зеленського та прапора України.

Фото: instagram.com/helsinginsanomat

Поєднання жовтого та синього у новому образі політика вчергове продемонструвало її підтримку України. У коментарях під публікацією фіни також висловили слова солідарності нашій країні, а українці подякували Марін за ефектний модний жест.


"Чудова Санна Марін та її заява на підтримку України", "Кольори України", "Яке стильне вбрання! Молодець!", "Це так красиво та елегантно", "Від цього вбрання перехоплює подих", - зазначається у деяких коментарях користувачів мережі.

Фото: instagram.com/helsinginsanomat

Фото: instagram.com/helsinginsanomat

Читайте також: Мадонна відкрила світове турне з прапором України на плечах: фото і відео.

Свій День незалежності Фінляндія святкує 6 грудня. Національне державне свято, з нагоди якого і влаштували урочистий прийом, було проголошено країною після здобуття незалежності від Російської імперії. Рух за незалежність Фінляндії розпочався після революції у країні-агресорці, котру спричинили заворушення через поразки у Першій світовій війні. День Незалежності Фінляндії вперше відзначався у 1919 році.

Нагадаємо, Санна Мірелла Марін була наймолодшим прем'єр-міністром в історії країни та третьою жінкою-головою уряду Фінляндії (після Аннелі Яаттеенмякі та Марі Ківініемі). Уряд Санни Марін активно підтримував Україну у боротьбі з російськими агресорами. 25 травня 2022 року жінка відвідала нашу країну. Марін обіймала посаду 46-го прем'єр-міністра Фінляндії у період з 10 грудня 2019 до 20 червня цього року.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа