Лайм

Обійшов Дорофєєву і Jerry Heil: Дантеса обрали найкращим поп-артистом 2023 року

Музикант висловився про це у соцмережах

Володимир Дантес став поп-артистом року за версією музичної премії Megogo Music Awards 2023. Церемонія нагородження відбулася у Києві 13 грудня. Також на заході назвали імена переможців в 13-ти інших номінаціях.

За звання поп-артист року Дантес змагався з низкою інших популярних артистів. У їх числі опинилися KOLA, Jerry Heil, TVORCHI, Христина Соловій, KADNAY, ADAM, ROXOLANA, Ліда Лі та навіть колишня виконавця Надя Дорофєєва.

Читайте також: Конфлікт інтересів: Дантесу заборонили зйомку в різдвяному шоу через жарти над ведучими каналу.

Фото: instagram.com/megogolive_ua

Згідно результатів голосування, яке складалося з голосів журі та глядачів (50 на 50%), Володимир у підсумку набрав 20 балів. На другому місці опинилася співачка Анастасія Прудіус (вона ж KOLA) з результатом 17 балів. Надя Дорофєєва посіла третє місце з загальною кількістю 15 балів. Таке ж число дісталося і Яні Шемаєвій (Jerry Heil) - 15 балів.

Фото: instagram.com/megogolive_ua

Дантес вже встиг прокоментувати звання поп-артист року. Зокрема, у пості в Instagram він зізнався, що раніше вважав подібні музичні премії "елементом визнання" та "змагання з іншими артистами". Однак зараз його дещо думка змінилася, але при цьому він залишається вірний своєму переконанню про те, що "творчість оцінювати неможливо".

"Ахрін*ть, поп артист року — я. Мені дуже приємно, і ця нагорода навіть не стільки моя, скільки всіх, хто вірить в мене. Раділа на премії вся моя команда. Я залишусь при своїй думці - творчість неможливо оцінювати. Раніше я дуже злився, що мене нікуди не запрошують, не номінують і т.д. бо вважав, що премії — це елемент визнання. Змагання з іншими артистами. Короче, брєд якийсь. Але зараз шалено розвивається український продукт. Всі роблять все на абсолютно різні смаки, і я дякую вам за це", - написав Володимир.

У коментарях колеги та шанувальники вітають артиста з перемогою та наголошують, що вона стовідсотково є заслуженою.

Читайте на тему: Були дуже токсичними: Тарабарова відповіла, чому розійшлася з Дантесом.

Фото: instagram.com/volodymyrdantes

Нагадаємо, премія Megogo Music Words проводилась у цьому році вдруге. У 2022 захід заснували з метою популяризації української музики, пошуку нових талантів та відзнаки вже наявних творчих успіхів серед українських музикантів.

Всього було оголошено 14 переможців у різних номінаціях. Нагороду також отримали Джамала ("Музика нашої єдності"), Злата Огнєвіч ("Колаба року"), KOLA ("Мініальбом року"), репер OTOY ("Хіп-хоп артист року"), виконавець YAKTAK ("Нова хвиля поп-музики"), а кліпом року стала відеоробота на пісню LATEXFAUNA "MASANDRA" та СТАСІК "Герої вмирають". Повний список переможців – тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil