Лайм

Конфлікт інтересів: Дантесу заборонили зйомку в різдвяному шоу через жарти над ведучими каналу

У той час давній колишній друг артиста з'явиться у програмі

Володимиру Дантесу, який зустрічається з Дашею Кацуріною, відмінили участь у зйомках різдвяної програми на каналі "1+1". Це сталося через так званий "конфлікт інтересів", до якого призвели жарти артиста над ведучими каналу Юрієм Горбуновим та Наталією Мосейчук.

Про ситуацію, що склалася, Володимир висловився у соцмережах. У Instagram-stories він описав, як все відбувалося, а також поділився власним висновком з приводу цього.

Читайте також: Вийшло не з першого разу: ЗМІ розкрили, як онук Софії Ротару виїхав за кордон під час війни.

Фото: instagram

"Мене запросили на різдвяну зйомку. За тиждень скіпнули через те, що я сміявся з людей, які брали Коломойського на поруки, бо конфлікт інтересів. Конфлікт інтересів - коли доводиться їсти з тарілки, в яку вам с**ть", - зазначив Дантес.

Йдеться про різдвяне шоу, яке мають показати 24 грудня о 21:00 на каналі "1+1" та "ТЕТ". Програма має назву "Різдво. Ти не один". Цікаво, що Мішу Кацуріна, нового чоловіка Наді Дорофеєвої, запросили на зйомки, на яких мав був бути присутнім і його колишній друг Володимир Дантес. "Мій перший в житті різдвяний стіл, прикиньте", - коротко прокоментував участь у програмі ресторатор Кацурін.

Читайте на тему: "Покарали" за "фейки" про російську армію: у Москві заочно заарештували співачку Джамалу.

Фото: instagram

Нагадаємо, 25 вересня в Київському апеляційному суді розглядали скаргу на обрання Ігорю Коломойському запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю застави у розмірі 3 млрд 891 млн грн. Підтримати власника "1+1" прийшли працівники каналу, серед яких були Юрій Горбунов, Наталія Мосейчук та Алла Мазур. Дантес не втримався та прокоментував ситуацію. “Мосєйчук, Ткаченко, Мазур та інші хочуть взяти на поруки Коломойського. Пхааахххааа. Це найсмішніший анекдот який я чув. Єдине, це, б…. не анекдот!” - написав він у соцмережах.

Тим часом днями стало відомо, що Шевченківський районний суд продовжив термін тримання під вартою бізнесмена Ігоря Коломойського до 26 січня наступного року. Залишається можливість внесення застави в розмірі 3 мільярди 700 тисяч гривень.

Суд ухвалив задовольнити клопотання детективів Бюро економічної безпеки України та продовжити термін утримання під вартою для Коломойського Ігоря Валерійовича в межах вказаного вище терміну. Детальніше про це – читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа