Лайм

Були дуже токсичними: Тарабарова відповіла, чому розійшлася з Дантесом

Співачка вперше назвала причину розриву стосунків з музикантом

Мало хто знає, що до шлюбу з Олексієм Бондарем Світлана Тарабарова зустрічалася з Володимиром Дантесом. Романтичні стосунки розпочалися на шоу "Фабрика зірок-2" і тривали близько трьох років.

Читайте також: Куди зник Вадим Олійник, який прославився на Фабриці зірок і співав у дуеті з Дантесом.

В інтерв'ю Славі Дьоміну співачка розповіла, що до весілля з продюсером публіка не знала про її роман із колегою. Але коли вона вийшла заміж, то одразу поділилася особистою історією, щоб уникнути пліток. Артистка не приховувала, що розрив із Дантесом був дуже болючим, але причин ніколи не називала. Через багато років Тарабарова відповіла, чому розійшлася зі співаком.

Світлана Тарабарова та Володимир Дантес Фото: YouTube

"Ми разом були не ок. Вибухова суміш. Ми були дуже токсичними один для одного, не могли впоратися зі своїми емоціями, на нас навалилася слава. Ми подумали, що схопили Бога за бороду, ми такі круті... Ми не впоралися. Ми не знали, як це – повага один до одного. Ми не знали, як це – бути вірними. Ну це вже з боку Володі...", - сміючись, сказала співачка, натякаючи на зраду з боку Дантеса.

Світлана зізналася, що вони з Володимиром кілька разів хотіли узаконити стосунки, але постійні сварки так і не привели юну пару до рагсу.

"Ми кілька разів хотіли одружитися, але постійно сварилися і це нічим не закінчувалося. І добре. Тому що нічим хорошим це не закінчилося б, тому що ми - вогонь", - зазначила Тарабарова.

Читайте також: Ми разом тільки рік: Дантес відповів, чи хоче одружитися з Даше Кацуріною.

Фото: instagram.com/volodymyrdantes

Нині співачка пишається своїм колишнім обранцем. "Я пишаюся тим, ким Вова став. Він і був класний, так само, як і я. Але тоді ми були крейзі-дітьми, – сказала Світлана. – Ми почали вітатись. Ми стали дорослими, дякувати Богу".

Зі своїм нинішнім чоловіком Тарабарова познайомилася у 2011 році. Олексій Бондар, який старший за неї на 14 років, став концертним директором співачки, а згодом і чоловіком. Одружилася пара у 2016 році і зараз виховує трьох дітей, молодшому з яких 5 місяців.

Сім'я Світлани Тарабарової Фото: instagram.com/tarabarova

Світлана Тарабарова після народження третьої дитини розповіла, чи виїжджатиме з чоловіком з України.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували