Лайм

Українцям пропонують обрати, хто потрапить у фінал Нацвідбору на "Євробачення-2024": пісні учасників

Другий шанс для артистів, які не пройшли етап прослуховувань

До фіналу Нацвідбору на "Євробачення-2024" в Україні потрапили 10 артистів, серед яких - дует alyona alyona та Jerry Heil, INGRET, MÉLOVIN, NAHABA, NAZVA, SKYLERR, YAGODY, YAKTAK та Ziferblat. Ще одного учасника, одинадцятого, запропонували обрати глядачам.

13 грудня "Суспільне" опублікувало пісні 9 учасників лонглиста, які не пройшли етап прослуховувань. Той із них, хто набере найбільше голосів в опитуванні "Дії", зможе позмагатися за перемогу у фіналі 3 лютого 2024 року.

Читайте також: Всесвітньо відомий гурт зі Швеції хотів представити Україну на "Євробаченні-2024".

ANKA - "Палала"

Співачка та авторка пісень Анна Корченова запустила проект ANKA разом із продюсерами Іваном Клименком та Романом Nero. Її трек "Палала" являє собою популярну нині суміш поп-музики, електроніки, етно-мотивів та народного вокалу.

Carpetman - "Endless fight"

Ще один проект Івана Клименка, Килиммен, представив англомовну композицію, яка відрізняється від звичного амплуа учасника Kalush Orchestra. Поки що невідомо, хто ховається під костюмом килима. Раніше цей образ вже приміряли різні вокалісти та танцюристи, включаючи самого Клименка на "Голосі країни-2023".

KARYOTYPE - "Sadness"

Гурт KARYOTYPE представив легку та світлу пісню у жанрі поп-рок. У його складі - вокаліст і фронтмен Данило, його тато Олег та зять Михайло, тому за участь у Нацвідборі побореться справжня родина.

KRYLATA - "Queen"

Під псевдонімом KRYLATA виступає Анастасія Завадська. Її трек "Генератор" став хітом у TikTok під час блекаутів в Україні. Нині дівчина представила потенційний хіт, присвячений силі та емансипації жінок.

PARFENIUK - "Серед вітрів"

У 2023 році пісні Іллі Парфенюка стали справжнім проривом у соцмережах, і для Нацвідбору на "Євробаченні-2024" він написав легкий україномовний трек, який поєднав поп з елементами м'якого хіп-хопу.

Читайте також: "Дитяче Євробачення-2023" виграла Франція: яке місце зайняла учасниця з України.

SHÉPA - "SUPERNOVA"

Киянка Марина у 2022 році переїхала до Лондона, де навчалася у музичному коледжі. Її дебютний трек вийшов у жовтні, а тепер співачка презентувала пісню SUPERNOVA. Глядачі вже відзначили її глибокий та оригінальний вокал.

STASYA - "Rika"

Учасниця шоу "Голос країни-2023" та протеже Івана Клименка Стася не пройшла у фінал Нацвідбору на "Євробачення-2024" за результатами прослуховувань. Фольклористка презентувала україномовний трек, який поєднав сучасне звучання з українським колоритом.

SWOIIA - "Little Angels"

Під псевдонімом SWOIIA виступає співачка Катерина Тараненко, раніше відома в Україні як Ассоль. Її трек для Нацвідбору багатьом нагадав манеру TVORCHI – представників України на "Євробаченні-2023".

TESLENKO - "Lights go up"

Олександр Тесленко – молодий музикант, чия кар'єра розпочалася наприкінці 2022 року. Його трек "Хімія" вже встиг побувати на високих позиціях Apple Music. Також артист брав участь у двох сезонах "Голосу країни" та співав із артисткою KOLA.

Проголосувати за свого фаворита в "Дії" глядачі зможуть найближчими днями, і вже 29 грудня стануть відомими імена всіх одинадцяти учасників фіналу Національного відбору на "Євробачення-2024".

Пісні решти фіналістів Нацвідбору українці зможуть послухати у січні, ближче до дати фіналу. Переможець визначиться за результатом голосування телеглядачів та професійного журі, склад якого також оберуть у "Дії".

Конкурс "Євробачення-2024" відбудеться у травні у шведському місті Мальме. Перший півфінал пройде 7 травня, другий – 9 травня, гранд-фінал – 11 травня 2024 року.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято