Лайм

Два дні провела в комі: Мадонна прокоментувала хворобу, від якої мало не померла влітку 2023 року

Зірка сцени зізналася, що стало для неї головним стимулом одужати

Американська виконавиця Мадонна в червні цього року потрапила до лікарні із серйозною бактеріальною інфекцією. Кілька днів вона провела у медустанові, після чого продовжила лікування вдома. І лише зараз, через кілька місяців після цього випадку, артистка озвучила нові деталі свого стану.

Зокрема, знаменитість зізналася, що тоді провела у штучній комі 48 годин і ледь не опинилася на "тому світі". Про це повідомляє CNN.

Читайте також: Хвора Селін Діон втратила контроль над м'язами: сестра співачки розповіла про погіршення її стану.

Мадонна два дні була у коміФото: instagram.com/madonna

"Сьогодні ввечері в цій кімнаті є кілька дуже важливих людей, які були зі мною в лікарні. Є одна дуже важлива жінка, яка потягла мене до лікарні. Я навіть не пам'ятаю. Я втратила свідомість на підлозі ванної кімнати, а пізніше прокинулась у відділенні реанімації. Саме вона врятувала мені життя", - поділилася співачка.

Під час перебування у комі виконавиця чула голос свого наставника з кабали (духовне містично-філософське вчення юдаїзму), про що вона теж розповіла: "Єдиний голос, який я чула, був його. Він говорив мені: "Стисни мою руку. Я поруч".

Поп-виконавиця також пожартувала, що їй довелося опинитися на межі життя і смерті, аби побачити, як всі її шестеро дітей зібралися нарешті в одній кімнаті: "Я побачила своїх шістьох неймовірних дітей навколо себе. Мені мало не довелося померти, щоб побачити всіх своїх дітей, які зібралися в одній кімнаті". Вона додала, що саме рідні люди стали для неї стимулом одужати та повернутися до нормального життя.

"Якщо ви хочете знати мій секрет, і ви хочете знати, як я витримав і як я вижив, я думала: "Я повинна бути поруч зі своїми дітьми". Я повинна вижити заради них", - зізналася 65-річна жінка. В одужанні та поверненні її з лікарні, як каже сама артистка, сумнівалися навіть лікарі.

Читайте на тему: Хвороба Паркінсона, деменція і діабет: невиліковні діагнози, з якими живуть світові зірки.

Фото: instagram.com/madonna

Мадонна, як відомо, виховує доньку 27-річну доньку Лурдес та 23-річного сина Рокко. Крім цього, вона стала матір’ю для чотирьох прийомних дітей - 18-річного Девіда, 17-річної Мерсі Джеймс і 11-річних близнюків Естер та Стелли.

Нагадаємо, у червні цього року менеджер співачки повідомив, що вона опинилася у лікарні внаслідок серйозної бактеріальної інфекції. Тоді чоловік говорив, що "до повного одужання залишається зовсім трохи". Тим не менше кілька місяців тому у мережі припускали, що артистка "загриміла" до медичної установи через передозування наркотиками.

  • Нещодавно українська акторка Катерина Тишкевич показала перше фото з лікарні після 10 днів у важкому стані.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття