Лайм

Ми дуже нещасні батьки: Костянтин Грубич згадав про смерть доньки у 29-ту річницю шлюбу з дружиною

Чоловік поділився особистими переживаннями

Телеведучий Костянтин Грубич у грудні відзначив 29-ту річницю шлюбу зі своєю дружиною. Говорячи про те, що допомагає йому зберігати міцні стосунки з коханою людиною, він сказав, що їх об'єднують не лише почуття, але і велике горе. Нагадаємо, 9 років тому трагічно загинула молодша донька чоловіка Ольга.

Попри випробування та величезний біль, родині вдалося зберегти стосунки та стати підтримкою один для одного. Грубич не приховує, що з другою половинкою йому дуже пощастило. Про це він розповів в інтерв'ю "1+1".

Читайте також: Боявся йти на війну: Анна Сагайдачна показала рідного дядька, який загинув на фронті.

Грубич зі своєю дружиноюФото: facebook

"Я - не ідеальний сім'янин. У нас не та історія, де сіли в човен і пливемо спокійно, у нас всяке буває. Мені здається, нам допомагає те, що було спочатку: ми небайдужі один до одного. Зараз я у від'їзді, а дружина застудилась, почуваюсь через це не у своїй тарілці. У нас діти. Хоча вони й дорослі, ми все одно за них переживаємо. У нас є спільне горе, спільна втрата. Ми дуже нещасні батьки, у яких загинула дитина. І цей біль ніколи не пройде. Час від часу воно нас по черзі, або обох одразу накриває", - поділився особистим ведучий.

Ще одним випробуванням для родини, як і для мільйонів інших українських родин, стала повномасштабна війна. На думку чоловіка, війна не може зміцнювати родину, навпаки, скоріше може її руйнувати. Закохані намагаються зробити усе від себе залежне, аби не допустити цього:

"На початку повномасштабного вторгнення стосунки дуже зміцнились. Потім вже прийшло усвідомлення, що ми не розуміємо, коли кінець, і не можемо робити наступних кроків для розвитку нашої родини. Таке горе, як війна, не може зміцнювати родину, воно може скоріш її руйнувати. А от наша задача - щоб цього не сталось, щоб нам вистачило розуму і нервів не піддатися на емоції. Людина не створена для постійного стресу, а у нас цей стрес триває вже дуже довго".

Читайте на тему: Чоловік Марічки Падалко у ЗСУ розповів, що підтримує його щасливий шлюб під час війни.

сім'я ГрубичівФото: facebook

Крім того, зміцнити стосунки та об'єднати родину допомагають сімейні традиції та свята. Грубич розповів про це детальніше:

"Сімейні свята нас також об’єднують. Я не хочу, щоб це виглядало, як ідеальна картинка. Мені особисто у роботі над стосунками бракує терпіння. Я людина холеричного складу, можу сходу щось сказати не подумавши, а потім жалкувати, що таке сказав. Мої дідусь і бабуся були прикладом ідеальної пари. Я скільки жив, не пам’ятаю жодної сварки у них. І мені здається, це через те, що дідусь був дуже врівноважений та спокійний. Я не такий".

Нагадаємо, горе у родині Грубичів сталося у липні 2014 року - саме тоді пішла з життя їхня 17-річна донька Ольга, яка потрапила до лікарні після того, як її збила автівка. Дівчина провела в медустанові два тижні і була у комі, на жаль, лікарям не вдалося її врятувати. Наразі Костянтин Грубич разом з дружиною виховують двох дітей: доньку Владиславу та сина Ярослава.

донька Грубича Ольга, яка загинулаФото: instagram.com/kostya_hrubych

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші