Лайм

Хвора Селін Діон втратила контроль над м'язами: сестра співачки розповіла про погіршення її стану

Зірка ще сподівається повернутися на сцену

Співачка Селін Діон хвора на синдром м'язової скутості, і боротьба із цим діагнозом є нелегкою для виконавиці. Про це розповіла її сестра Клодетт Діон.

У коментарі канадському виданні 7 Jours рідна людина знаменитості заявила, що артистка "втратила контроль над своїми м'язами", а відповідно до заяв видання Daily Mail, "її і без того виснажливий стан з часом лише погіршується". Також про це пише Page Six.

Читайте на тему: Хвороба Паркінсона, деменція і діабет: невиліковні діагнози, з якими живуть світові зірки.

Селін ДіонФото: Getty Images

"Що справді завдає мені болю, так це те, що вона завжди була дисциплінованою. Вона завжди багато і наполегливо працювала. Наша мама говорила нам: "Ти зможеш зробити це добре. Ти зробиш все як потрібно", - коментує цю тему Клодетт Діон. Вона також додає, що Селін не покидає надій повернутися на сцену, попри свою виснажливу боротьбу: "Це правда. Як у наших мріях, так і в її одною з головних цілей залишається повернення на сцену. У якому вигляді і в якій ролі - цього я не знаю".

У грудні минулого року Селін повідомила про скасування свого світового туру через проблеми зі здоров'ям. Синдром м'язової скутості, який має артистка, - це рідкісний неврологічний розлад, який проявляється наростаючою скутістю м'язів та болючими спазмами у тілі. Дієвих ліків від даного недугу наразі ще немає.

"Голосові зв'язки - це м'язи, і серце також є м'язами. - каже Клодетт. - І оскільки такий випадок трапляється раз на мільйон, ще недостатньо досліджень, аби знайти ефективний вихід та покращити ситуацію".

Читайте також: Основна версія лікарів: мама Катерини Тишкевич вперше озвучила причину її важкої хвороби.

Фото: Getty Images

І сестра знаменитості, і брат спілкувалися із людьми, які мають подібний діагноз, а також з їхніми рідними. Останні втратили надію на те, що ліки коли-небудь вдасться знайти. Окрім того, родини цих людей зверталися до благодійної організації родини Діон Foundation Mama Dion за підтримкою та порадою. Також вони надсилають теплі листи на адресу співачки, у яких бажають їй якнайшвидшого одужання.

"Якби ви лише знали, яку кількість повідомлень наш фонд отримує для Діон. Люди пишуть, що люблять її і моляться за неї. Вона отримує від них стільки повідомлень, подарунків та благословення", - ділиться сестра співачки.

Читайте на нашому сайті: Мадонна вперше прокоментувала про свій стан і показала фото після госпіталізації.

Селін Діон лікується під наглядом найкращих фахівців, але знайти дієвий спосіб, який допоміг би полегшити її боротьбу з хворобою, поки не вдається. При цьому і вона, і її рідні продовжують вірити у те, що рано чи пізно таки вдасться отримати позитивний результат.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі