Лайм

Ми були нещасні: Раміна Есхакзай розповіла, що її не влаштовувало в стосунках з колишнім нареченим

Дівчина прокоментувала особисте життя

Українська журналістка Раміна Есхакзай тривалий період була у стосунках з адвокатом Євгеном Проніним. Про розрив колишні закохані оголосили в квітні цього року, і лише нещодавно дівчина вперше озвучила, що призвело до закінчення любовної історії між ними.

Детальніше про особисте інтерв'юерка розповіла в рамках свого шоу "30+". В програмі вона зізналася, що у період стосунків з Євгеном продовжувала почуватися самотньою. За її словами, вони мало проводили часу удвох, а більше були з друзями, оскільки Пронін завжди когось запрошував.

Читайте також: Колишня дружина Володимира Остапчука відповіла, чому залишила його прізвище після розлучення.

Фото: instagram.com/raminalalala

"Я останній рік стосунків відчувала себе самотньою. Наприклад, на початку стосунків, коли ми їхали на відпочинок, я думала, що ми їдемо удвох, а він такий: "Я покликав друзів". Потім йдемо в ресторан – те ж саме. Ці друзі... А я хочу побути з людиною один на один, я йому колись говорила: "Слухай, я розумію, що ти любиш своїх друзів, але я хочу побути з тобою один на один", - поділилася Раміна.

Есхакзай зауважила, що з часом почала згасати у цих відносинах, як і Євген. Тому в якийсь момент обидва прийшли до спільного потрібного рішення – розстатися: "Ми не посварилися, просто ми були нещасні. Я бачила, що він згасає, я згасаю, навіщо бути разом!?".

Раміна Есхакзай і Євген Пронін були разом близько п'яти років. Чоловік навіть встиг освідчитися дівчині, проте до весілля справа так і не дійшла. Коментуючи у квітні своє розставання, вони лаконічно заявили, що "більше не пара", додавши, що "ніяких скандалів чи брудних деталей" користувачам мережі чекати не варто.

"Ми не хочемо давати жодних коментарів щодо причин нашого розставання. Брудної білизни не буде. Хочемо бути прикладом того, як дорослі люди приймають зважені рішення! Дякуємо один одному за все", - йшлося у дописі.

Читайте на тему: Телепродюсер Валід Арфуш розлучився з дружиною після 22 років спільного життя: що відомо про їхні стосунки.

Фото: instagram.com/raminalalala

Пізніше Пронін знову прокоментував розрив стосунків з відомою журналісткою і зізнався, що навіть робота з фахівцем не допомогла врятувати взаємини між ними.

"Після 5 років стосунків, після освідчення це був такий адаптивний період. Ледь не по поличках. Умовно кажучи, це не було, що сьогодні вирішили розійтися і зробили про це пост в Instagram. Розбіглися і не спілкуємось. Ми до цього йшли. Ми навіть працювали з фахівцем. Ця праця була більше для того, щоб зберегти стосунки, але в рамках цієї праці ми багато чого проговорили, де у нас співпадає, де не співпадає, ми прийшли нормально до розставання", - розповідав Євген в рамках програми "Ебаут".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля