Лайм

Не знаю, що робити: MELOVIN відверто зізнався, що боїться отримати повістку

Співак не боїться сказати, що відчуває страх

Український виконавець MELOVIN (справжнє ім'я - Костянтин Бочаров) раніше розповідав, що стоїть на обліку, і що не готовий прийняти рішення піти на війну добровільно. Цього разу артист знову висловився на цю тему та зізнався, що боїться отримати повістку.

Деталями цього питання співак поділився під час розмови з журналісткою Аліною Доротюк. Він впевнений, що до армії його навряд чи візьмуть з його переліком хвороб, а навіть якщо це і трапиться, то у такому разі він не знатиме, що робити.

Читайте також: Навколо все горіло: Віталій Козловський розповів про обстріл, який пережив із побратимами.

Фото: instagram.com/melovin_official

"З моїм переліком хвороб я не впевнений, що мене туди візьмуть, а навіть якщо і візьмуть, то я не знаю, що мені з цим робити. Добровольцем я не пішов, тому що я сц*кло. Я це визнаю і кажу прямо, що я боюсь. Хтось не боїться, а для когось - це взагалі справа усього життя, як для мене, наприклад, моє творче життя. Я не знаю, у мене немає відповіді. Я так само боюся, як і всі. Мої мама і тато переживають так само, це для всіх боляче. Питання ці постійно сиплються, а відповідей – нуль. Я не хочу виправдовуватись… перед чим і перед ким?" – коментує музикант тему мобілізації.

Костянтин не приховує, що у соцмережах часто отримує критику на свою адресу на кшталт: "Чому не на фронті?". До подібного він ставиться спокійно і навіть наголошує, що розуміє людей, які пишуть подібні негативні коментарі. Артист пояснює це наступним чином:

"Я теж отримую хейт на тему: "Чому не на фронті?", але на цих людей не можна ображатися. Бо як дружина військового може зрозуміти, чому я не на фронті? Це неосяжне горе для тих, хто це відчув, або осяжне для тих, хто дуже емпатичний. Просто продовжувати закидати - це не вихід. Продовжувати звинувачувати когось - це також не вихід. Ти собі ж робиш тим гірше. Це – не про позитивну динаміку, це про хвору ментальність, з якої люди самі через другорядну якусь свою внутрішню вигоду (я кажу про хейтерів) продовжують травити всередині всіх".

Читайте на тему: Була бронь від Мінкульту: Євген Клопотенко висловився щодо можливої мобілізації.

Фото: instagram.com/melovin_official

Нагадаємо, нещодавно артист повідомив, що має цукровий діабет. Після цього деякі користувачі мережі звинуватили його у тому, що таким чином він нібито намагається уникнути мобілізації. Бочаров не став відмовчуватися та висловився на подібні закиди у свій бік.

"Ніколи не міг подумати, що я дійду зараз до цього рівня і буду відповідати на коментарі такого типу. Одна з користувачок написала мені: "Хай іде на фронт, де мій чоловік вже 1,7 місяців, хай спробує перенести контузію, а то сидить косе. Гидко дивитись". Я в а***ї. Любляча дружина, яка бажає комусь пережити контузію. Я вам бажаю лише любові, витримки і сил. Щоб ваш чоловік був здоровий і живий, щоб ви його дочекалися, тому що вам явно важко. Я вас намагаюсь зрозуміти, але таку злість я все одно не зрозумію", - говорив він.

Згідно зі списком Міноборони, цукровий діабет - хвороба, з якою не беруть до армії. Звільнитися від призову можуть чоловіки, які мають захворювання ендокринної системи, порушення харчування і метаболізму.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео