Лайм

Анджеліна Джолі зізналася, як розлучення з Бредом Піттом вплинуло на її здоров’я і життя

Акторка дала відверте інтерв'ю

Анджеліна Джолі і Бред Пітт розірвали стосунки 7 років тому. З того часу акторка не розповідала, як пережила розлучення з чоловіком, але зараз вирішила порушити мовчання.

В інтерв'ю Wall Street Journal зірка Голлівуду вперше розповіла, як тривалий шлюборозлучний процес вплинув на її життя та здоров'я. 48-річна знаменитість зізналася, що за півроку до розлучення їй діагностували параліч Белла, який розвинувся на тлі стресу. Це захворювання характеризується онімінням м'язів, які перестають працювати нормально.

Читайте також: Колишня перша леді Франції Карла Бруні вперше розповіла, як боролася із раком молочної залози.

Фото: Wall Street Journal

"Мій організм дуже сильно реагує на стрес. Рівень цукру в крові то піднімається, то падає. За шість місяців до розлучення у мене раптово виник параліч Белла. Я не відчуваю, що я була сама собою протягом десяти років", - поділилася Джолі з журналістами.

Анджеліна також заявила, що втомилася від Голлівуду, назвавши його "нездоровим". За словами кінозірки, після розлучення з Бредом Піттом вона хотіла завершити акторську кар'єру та поїхати зі США. Акторка планувала переїхати у свій маєток у Камбоджі, і зробить це, як тільки вирішаться всі нюанси шлюборозлучного процесу.

"Це частина того, що сталося після мого розлучення. Я втратила можливість жити і мандрувати так само вільно. Я виросла в досить дрібному місці. З усіх місць у світі – Голлівуд не є здоровим. Я переїду, коли зможу", - сказала акторка.

Фото: Getty Images

Своїх шістьох дітей Джолі назвала "найближчими людьми" в її житті та "близькими друзями". "Ми сім дуже різних людей, і в цьому наша сила", - наголосила знаменитість.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі та Бред Пітт виховують трьох прийомних дітей: 22-річного Меддокса, 19-річного Пакса та 18-річну Захару; і трьох біологічних: 17-річну Шайло та 15-річних близнюків Вів'єн і Нокс. Актори подали на розлучення у серпні 2016 року, а офіційно розлучилися у 2019-му.

Фото: Getty Images

Нещодавно Анджеліна Джолі з дітьми знялася для американського Vogue в одязі власного бренду.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті