Лайм

Більше не пара: Раміна Есхакзай розійшлася з нареченим після п'яти років стосунків

Дівчина не стала називати причину

Українська журналістка та інтерв'юерка Раміна Есхакзай оголосила про розрив стосунків зі своїм обранцем адвокатом Євгеном Проніним. Пара була разом п’ять років та навіть збиралася одружитися.

Цю новину дівчина повідомила у соціальних мережах. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала чорно-біле фото з Євгеном та залишила до кадру невеликий підпис.

Фото: instagram.com/raminalalala

"Ми хочемо повідомити про те, що ми більше не пара. Останні пʼять років були точно найкращими та найуспішнішими в нашому житті. Ми завершуємо наші стосунки з повагою та підтримкою один одного. В наших стосунках не було обманів, зрад чи фізичних знущань", - написала Есхакзай.

Читайте також: Набрала вагу, з'явилося акне: Раміна Есхакзай розповіла, як стрес через війну вплинув на її здоров'я.

Раміна додала, що її прихильником не варто чекати брудних та скандальних деталей, оскільки вони з її колишнім коханим хочуть продемонструвати, як можна спокійно та тихо розійтися. Наостанок журналістка подякувала Проніну за час, який вони були разом:

"Ми не хочемо давати жодних коментарів щодо причин нашого розставання. Брудної білизни не буде. Хочемо бути прикладом того, як дорослі люди приймають зважені рішення! Дякуємо один одному за все".

Фото: instagram.com/raminalalala

Раміна Есхакзай стала популярною після участі в шоу "Холостяк-5". Згодом про дівчину заговорили знову: після того, як вона повідомила, що перебуває у стосунках із виконавцем Віталієм Козловским. Пізніше вона говорила, що навіть заручена зі співаком. Однак лише нещодавно стало відомо, що роман Віталія та Раміни був лише піаром.

Після розставання з Козловским, через якийсь час, дівчина поділилася, що почала зустрічатися з українським адвокатом Євгеном Проніним. У період повномасштабної російсько-української війни він пішов добровольцем на фронт.

Фото: instagram.com/raminalalala

Нагадаємо, Раміна Есхакзай - авторка і ведуча YouTube-каналу RAMINA. Під час навчання в інституті зустрічалася із сином популярного українського шоумена Дмитра Коляденка Філіпом.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також