Лайм

Учасниця "Міс Світу" з Болівії потрапила до в'язниці: її звинуватили у торгівлі зброєю

Хлопець королеви краси знаходиться у розшуку

22-річну Алондру Меркадос Кампос, яка представляла Болівію на конкурсі "Міс Світу-2020", заарештували за звинуваченням у торгівлі зброєю. Наприкінці грудня 2023 року поліція Болівії знайшла зброю та боєприпаси у будинку, де вона жила зі своїм хлопцем, повідомляє видання Semana.

Читайте також: У В'єтнамі обрали "Міс Земля-2023": хто переміг і яке місце зайняла українка.

Наразі королева краси перебуває у жіночій в'язниці Тринідаду департаменту Бені. Крім незаконного обігу зброї, зокрема боєприпасів до АК-47, їй також інкримінують її зберігання.

Фото: https://www.instagram.com/alondra_mercadoc/

Слідство підозрює, що колишня учасниця "Міс Світу" є частиною мережі наркоторговців, яку очолює її хлопець Андрес Васкес. Чоловік втік одразу після операції болівійського спецназу у будинку пари. З того часу його розшукують.

"У нас є інформація, і згідно з відеозаписами на мобільному телефоні, який було вилучено у заарештованої, колишня королева краси та обвинувачений у торгівлі наркотиками приходили на таємні вечірки зі зброєю", - сказав прокурор Бені Хернандо Бальдерас.

Фото: https://www.instagram.com/alondra_mercadoc/

Прокуратура повідомила, що розслідування продовжується. Поки слідство з'ясовує нові подробиці її зв'язків зі злочинним світом, модель залишатиметься за ґратами.

Алондра Меркадо Кампос у 2023 році представляла Болівію на конкурсі краси "Міс Шарм" у В'єтнамі. У соцмережах дівчина демонструвала своє розкішне життя, відпочинок на курортах та спокусливі вбрання.

Фото: https://www.instagram.com/alondra_mercadoc/

Фото: https://www.instagram.com/alondra_mercadoc/

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита