Лайм

У В'єтнамі обрали "Міс Земля-2023": хто переміг та яке місце посіла українка

Королеву краси обирали серед 87 конкурсанток

У в'єтнамському місті Хошимін відбувся конкурс краси "Міс Земля-2023" (Miss Earth 2023), на якому Україну представляла 21-річна Анастасія Феєр із Закарпаття. Власницею головного титулу та корони стала 18-річна Дріта Зірі з Албанії.

Також на конкурсі обрали королев інших стихій. "Міс Земля Повітря-2023" стала 25-річна представниця Філіппін Іллана Марі Адуана, титул "Міс Земля Вода-2023" виборола 26-річна учасниця з В'єтнаму До Тхі Лан Ань, а "Міс Земля Вогонь-2023" віддали Корі Бліо з Таїланду.

Читайте також: Як українка Анастасія Феєр виступила у півфіналі конкурсу "Міс Земля-2023": фото.

Всі переможниці конкурсу "Міс Земля-2023" Фото: instagram.com/missearth

Модель і телеведуча Дріта Зірі стала першою албанкою, яка перемогла в конкурсі "Міс Земля". Проте у конкурсах краси вона не новачок. У 2022 році 18-річна дівчина виграла конкурс "Міс Албанія", ставши найкрасивішою дівчиною країни. Цього року вона посіла друге місце у конкурсі "Міс Глобус".

Нова королева краси є захисницею океанів. "Здоровий океан необхідний для всього живого на Землі. Океан не безмежний, і сьогодні морські види та екосистеми стикаються з безпрецедентними загрозами через використання людиною та руйнівну практику. Саме тому я роблю все можливе, щоб зберегти наші океани чистими", - говорила Дріта в інтерв'ю "Міс Земля".

"Міс Земля-2023" Дріта Зірі Фото: instagram.com/missearth

Українка Анастасія Феєр на конкурсі "Міс Земля-2023" не пройшла у топ-20. Окрім цього, представницю України не показали глядачам у фіналі. Українку та ще кількох конкурсанток з незрозумілих причин вирізали з прямої трансляції конкурсу. Учасниць з Росії та Білорусі організатори представили.

Топ-20 "Міс Земля-2023" Фото: instagram.com/missearth

Варто зазначити, що "Міс Земля" - не єдиний конкурс, який допустив до участі росіянку та білоруску. Громадянки країн-агресорів також беруть участь у "Міс Світу" та "Міс Інтернешнал", тому що конкурси краси вирішили бути "аполітичними" та оминають тему війни.

Загалом у 2023 році у конкурсі "Міс Земля" брали участь представниці 87 країн.

"Міс Земля" - це щорічний міжнародний конкурс краси, який пропагує екологічну поінформованість, збереження природи та соціальну відповідальність. Разом з "Міс світу", "Міс Всесвіт" та "Міс Інтернешнл" входить до "Великої четвірки" міжнародних конкурсів краси.

Анастасія Феєр з України Фото: instagram.com/missearth

Раніше українка Ангеліна Усанова розповіла про ставлення конкурсу "Міс Всесвіт" до України: Побоялися підняти тему війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита