Лайм

Зірка "Людей Ікс" Лієв Шрайбер заговорив українською і назвав Путіна "придурком"

Актор випадково зустрівся з українцями в океані

Лієв Шрайбер, як і багато світових зірок, підтримує Україну з початку повномасштабного вторгнення РФ. Днями голлівудський актор побував на українському криголамі "Ноосфера" і передав екіпажу записку українською.

Як розповіли на сторінці Національного антарктичного центру у Facebook, зірка "Людей Ікс" перебував у круїзі Антарктикою. У районі острова Кінг Джордж актор побачив наше судно, і через платформу United24, послом якої він є, домовився про зустріч з екіпажем.

Читайте також: Зірка "Кінгсман" Марк Стронг допоможе Україні відбудувати зруйновані росіянами школи.

Фото: facebook.com/AntarcticCenter

"Капітан "Ноосфери" Олександр Гришко охоче погодився, і вже за кілька годин Лієв піднявся на борт українського флагмана", - повідомили в організації та зазначили, що незапланована зустріч була теплою і дружньою.

Українські дослідники Антарктиди додали, що основною темою спілкування екіпажу "Ноосфери" та актора Лієва Шрайбера стала повномасштабна війна в Україні та можливість нашої держави навіть у таких умовах розвивати науку та антарктичні дослідження.

Фото: facebook.com/AntarcticCenter

На згадку про свій візит зірка Голівуду залишив записку, яку написав українською.

"Капітану Гришку та екіпажу "Ноосфери". Дякую за гостинність, але більше за те, що ви так гордо підняли прапор і нагадали світові, наскільки ми сильні разом. Путін – придурок!!!", - сказано у записці.

Фото: facebook.com/AntarcticCenter

Лієв Шрайбер – американський сценарист, кінопродюсер, кінорежисер, актор театру та кіно. Народився у Сан-Франциско, проте має українське коріння (дідусь по материнській лінії – з України).

Актор підтримує Україну у боротьбі з російською агресією, бере участь у соціальних та благодійних ініціативах, кілька разів приїжджав до нашої країни. 6 липня 2022 року Шрайбер став послом фандрейзингової платформи зі збору коштів для України United24 у напрямку медичної допомоги.

Раніше американський письменник Стівен Кінг назвав Путіна "лисим ідіотом" та помріяв про його поразку.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа