Лайм

Алан Бадоєв розповів про спілкування з дітьми від колишньої дружини, яка працює в Росії

Кліпмейкер підтримує стосунки з дочкою та названим сином

Телеведуча Жанна Бадоєва, яка перебуває під санкціями РНБО за антиукраїнську діяльність, працює в Росії попри своє "італійське громадянство". Другий рік поспіль вона мовчить про війну, тому легко зайняла місце "іноагента" Максима Галкіна в розважальному шоу на пропагандистському "Першому каналі".

Сам Алан Бадоєв колишню дружину не засуджує. "Вона мати моєї дитини, а для мене це святе", - пояснював він. В інтерв'ю Insider кліпмейкер розповів, що продовжує спілкуватися з рідною дочкою Лолітою та названим сином Борисом від її попереднього шлюбу з бізнесменом Ігорем Кураченком.

Читайте також: Не змогла зробити вибір: кума Галини Безрук розповіла, чому та залишилася у Росії під час війни.

Фото: instagram.com @alanbadoev @zhanna_badoeva

"До повномасштабного вторгнення кожен Новий рік ми збиралися разом, зараз це неможливо зі зрозумілих причин. Але я тісно контактую з дітьми, вони дорослішають, у них з'являються нові питання про життя, і я намагаюся завжди бути поряд, підштовхнути їх до відповідей, - сказав Бадоєв. - Боря - режисер, продюсер і сценарист, йому подобаються документальні проекти: він створює цикл про творчих людей, про їх професійну стежку. Лола закінчує школу і готується до вступу до університету, зараз ми розмірковуємо про напрям, куди саме. Вона також захоплюється режисурою, щодня радує і дивує мене своїм відчуттям світу. Люблю їх безмежно!"

Бадоєв не уточнив, чи живуть діти в Росії, де працює їхня мати. Сам він заступався за Жанну Бадоєву навіть після того, як вона потрапила до списків санкцій РНБО.

"Жанну я як любив, так і люблю. Вона мати моєї дитини, а для мене це святе. Коли закінчиться війна, підемо і розберемо ці списки, і дещо пояснимо. Але це буде тільки якщо Жанна захоче. Якщо вона там зараз є у списках, ми погоджуємося. Нехай так і буде, але нам є що сказати і що показати теж. Коли прийде час висловитися і щось показати, Жанна з чоловіком це зробить. Але це не зараз, і я не маю права це робити" , – говорив кліпмейкер навесні 2023 року.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни