Лайм

Не змогла зробити вибір: кума Галини Безрук розповіла, чому та залишилася в Росії під час війни

Акторка зізналася, що не підтримує спілкування з колись близькою їй людиною

Українська акторка Любава Грешнова висловилася про позицію своєї колеги та куми Галини Безрук, яка залишилася в РФ попри повномасштабне вторгнення. Зрадливий вчинок українки Грешнова пояснила заявою, що вона "не змогла зробити вибір" на користь рідної країни.

У інтерв'ю OBOZREVATEL Любава поділилася, що наразі не підтримує спілкування зі своєю кумою і не має поняття, де та живе, чим займається. Проте їй відомо, що і дитина Безрук, і її чоловік мають російські паспорти, і, за словами акторки, навіть якби Галина хотіла виїхати, то чоловік-росіянин не дозволив би їй цього зробити.

Читайте на тему: Сім'я її не тримала: Назар Задніпровський пояснив, чому Галина Безрук обрала Росію.

Любава Грешнова теж багато років жила в РФ, але виїхала після початку вторгненняФото: instagram.com/lubavagreshnova

"Ми не спілкуємося з початку повномасштабного вторгнення. І я не маю інформації, як вона зараз живе. Точно знаю, що їй було дуже складно, вона переживала. Не могла зробити вибір – дитина з російським паспортом, чоловік теж. І він би не дозволив вивезти дівчинку. Я знаю, що Галя в душі дуже любить Україну. Думаю, що їй важко далося рішення залишитися в Росії. Ставлюся до неї з теплом і любов’ю, навіть незважаючи на те, що не спілкуємося. Колись ми були рідними людьми", - каже Грешнова.

Українка порівняла ситуацію Безрук зі своєю та з ситуацією ще однієї української акторки, яка виїхала з Росії після 24 лютого 2022 року, – Каті Кузнєцової. Любава зауважила, що Катя хоч і зустрічається з росіянином, але він давно живе за кордоном, а в її родині теж усі мають українські паспорти.

"Російські паспорти – у дитини та чоловіка. В нас у родині – всі з українськими паспортами. У Каті Кузнецової цивільний чоловік хоч і росіянин, але давно живе за кордоном. З Катею, до речі, ми не були знайомі до вторгнення. Звісно, перетиналися на знімальних майданчиках, але не товаришували. А тепер дуже близькі", - ділиться вона.

Читайте також: Ця ситуація почалася не зараз: Ірма Вітовська прокоментувала зрадницьку позицію Антоніни Паперної.

Галина Безрук зрадила УкраїнуФото: instagram.com/galina_bezruk

Нагадаємо, Галина Безрук робить вигляд, наче в її рідній країні немає ніякої війни. Раніше вона виправдовувалася, що "обрала сім'ю", а не Батьківщину.

"Ті прокльони, які шлють, я їх вже навіть не читаю. Просто бачу перше слово і одразу блокую. Я навіть не розбираюся, у мене немає часу кожному диванному критику пояснювати ситуацію, яка склалася у мене. Якщо трохи поворушити мізками, абсолютно зрозуміло, чому я перебуваю там, де я є [в Росії]. Хто мій чоловік, хто моя дитина - якої вони національності. Я вибираю сім'ю. Я не вибираю батьківщину, я вибираю сім'ю. Найближчих мені людей - себе і сім'ю", - казала уродженка Краматорська російським ЗМІ.

Як відомо, українка перебралася до країни-агресорки РФ у 2015 році, де почала будувати кар'єру та працювати в Московському театрі мюзиклу. Наступного року вона вийшла заміж за російського актора Артема Олексієва, з яким познайомилася на зйомках. У грудні того ж року у пари народилася донька.

Безрук з чоловіком-росіяниномФото: instagram.com/galina_bezruk

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття