Лайм

Наша казкова дівчинка: Вікторія Варлей вперше стала мамою і показала немовля

Актриса народила у 39 років

Акторка та учасниця шоу "Холостяк-12" Вікторія Варлей народила дитину. Радісною новиною вона поділилася не відразу: дівчинка з'явилася на світ 1 січня 2024 року, хоча шанувальники Варлей були впевнені, що вона знаходиться на останніх місяцях вагітності.

Читайте також: Дуже хочемо: Григорій Решетник висловився про народження четвертої дитини.

В Instagram жінка опублікувала відео з донькою, а також розкрила її ім'я - Мішель. "01.01.2024. З'явилася на світ наша казкова дівчинка Мішель. Дякую тобі, що обрала нас своїми батьками. Я буду найкращою мамою для тебе", - йдеться у публікації.

Фото: https://www.instagram.com/viktoriavarley/

Мішель – перша дитина 39-річної Варлей. Раніше вона говорила, що вагітність у такому віці далася їй легко.

"Вперше я серйозно задумалася над цим тільки під час повномасштабного вторгнення, і в мене виникла думка "невже я проживу все життя без дитини?!" - писала акторка. - Я завагітніла без будь-яких таблеток, гормонів, ноу-хау та дихання матки, я навіть до лікаря не зверталася, все сталося само собою, для всього свій час!"

Читайте також: Лілія Ребрик розповіла про перебіг своєї третьої вагітності у 42 роки.

Фото: https://www.instagram.com/viktoriavarley/

Чоловік Вікторії Варлей – американець російського походження Петро Камболін. За словами актриси, він ніяк не пов'язаний із Росією та підтримує Україну.

"Це людина, яка виросла тут в Америці, приїхала сюди ще дитиною і тут навчалася в школі. Я ніколи не думала, що він рашист. У нього навіть немає російського паспорта, у нього нічого немає в Росії, - розповідала Варлей. - Я ставлюся позитивно до засудження росіян. Я їх усіх ненавиджу, бажаю їм пережити все, що переживає кожен українець".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Олексій Завгородній (співак Позитив) зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич - обраниця музиканта привітала його з днем народження

Після виїзду з України Олег Кензов виступив з росіянами у Німеччині: що відомо про скандал

Олег Кензов з Мішею Марвіним та зірками-путіністами виступив на російському заході у Німеччині - артист виконував російськомовні пісні

Як позбутися попелиці в саду і на городі: допоможуть натуральні засоби

Попелиця харчується молодими соковитими рослинами. Як позбутися шкідника - читайте в матеріалі