Лайм

Лілія Ребрик розповіла про перебіг своєї третьої вагітності у 42 роки

Знаменитість розкрила деякі подробиці

Українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик невдовзі знову стане мамою. 42-річна знаменитість разом із чоловіком Андрієм Диким очікують на появу ще однієї доньки, яка стане для "дикої сімейки" третьою дитиною. Раніше майбутня багатодітна мама ділилася, де буде народжувати, а тепер розповіла, як проходить третя вагітність і коли дівчинка має народитися.

Спілкуючись з підписниками свого Instagram, Лілія зізналася, що їхня сім'я стане більшою вже у березні. Передбачувану дату пологів ведуча не назвала, але розповіла цікавий факт. Обидві її дівчинки народилися 30 числа: Діана – 30 серпня, а Поліна – 30 квітня.

Читайте також: 12 років разом: вагітна Лілія Ребрик у річницю шлюбу показала щасливі родинні фото.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Щодо вибору імені для майбутньої дитини, то Лілія назвала це "завданням із зірочкою". Вона зізналася, що вони з чоловіком вже придумали ім'я, але поки не можуть назвати його остаточним.

"Є варіант, але поки не скажу. Звикаємо, говоримо з нею. Коли зустрінемося - зрозуміємо точно чи підходить ім'я. І поділюся з вами, обіцяю!, - написала Ребрик у "сторіз". - До того ж прив'язка до прізвища: Дика... Ще треба, щоб усім членам родини подобалося. Завдання із зірочкою".

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Відповідаючи на запитання, чи важча вагітність у 42 роки, Лілія сказала, що ні. Навпаки, за словами акторки, втретє вона має можливість насолодитися цим чудовим станом, оскільки змогла "приборкати" токсикоз.

"Дві попередні вагітності у мене був токсикоз всі дев'ять місяців. А втретє, нарешті, на шостому місяці, організм дав мені можливість насолодитися вагітністю без токсикозу. Я його приборкала. Так що вже місяць як кайфую", - сказала знаменитість, натякаючи, що знаходиться на сьомому місяці.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Нагадаємо, Лілія Ребрик і Андрій Дикий познайомилися на зйомках шоу "Танці з зірками" у 2011 році. Між партнерами спалахнула пристрасть, якій вони дали шанс, попри те, що на той момент обоє перебували у стосунках. Акторка і хореограф одружилися без зайвих зволікань, і вже у 2012 році у їхній сім'ї з'явилася Діана. Друга дочка Поліна народилася у 2018 році. У жовтні 2023 року телеведуча оголосила про третю вагітність.

Читайте також: Лілія Ребрик відповіла на закиди, що третя дитина допоможе її чоловікові відкосити від армії.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Раніше українська акторка і учасниця шоу "Холостяк-12" Вікторія Варлей розповіла, як їй вдалося завагітніти у 39 років.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Фундамент миру закладено, але треба ще пережити липень: астролог Влад Росс дав прогноз Україні

Астролог Влад Росс прогнозує припинення бойових дій в грудні 2024 року, а кінець війни у 2025 році

Життя вже не буде колишнім: кому пощастить після повні у червні

Повня у червні відбулася у день літнього сонцестояння. Ця подія принесла успіх трьом знакам Зодіаку

Демон лютуватиме, однак визнає поразку: старець Геронтій отримав видіння про кінець війни

Старець Геронтій отримав видіння про переможні битви на полі бою, поразку Росії і повернення захоплених ворогом територій