Лайм

Дуже хочемо: Григорій Решетнік висловився про народження четвертої дитини

Дружина ведучого відреагувала на його плани

Григорій та Христина Решетнік – багатодітні батьки. Телеведучий з дружиною виховують трьох дітей: 10-річного Івана, 6-річного Дмитра і 5-річного Олександра. Ведучий романтичного шоу "Холостяк" заявив, що вони з коханою хочуть народити ще одну дитину – дівчинку.

Відповідаючи на запитання підписниці свого Instagram, чи планує його сім'я доньку, шоумен відповів ствердно. За словами Решетніка, сестричку у батьків просять сини. "Так, ми дуже хочемо! Хлопці просять вже – але домовились з ними, що після перемоги. Хоча можливо спочатку донечка, а потім і перемога України", – заінтригував ведучий.

Читайте також: Виховують трьох і більше дітей: хтось з українських зірок багатодітні батьки.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Дружина Григорія Решетніка відреагувала на "сторіз" чоловіка і, зважаючи на все, про плани коханого Христина не знала. "Зайшла в сторіз коханого, а там такі питання. Так цікаво читати. Дізнаюсь про себе багато корисного", - написала мама трьох дітей у своєму блозі.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Нагадаємо, Григорій і Христина познайомилися на роботі. У жовтні 2010 року закохані зіграли весілля, і через три роки у пари народився їхній перший син.

"Ми годинами планували наше життя: хотіли побачити світ, відгуляти весілля, назвати першого сина Іваном, придбати власне житло... Як приємно сьогодні згадувати це і розуміти, що поступово ми всі наші мрії реалізуємо", - згадувала Христина початок стосунків із Григорієм у річницю їхнього шлюбу.

У жовтні 2022 року Григорій Решетнік з дружиною розповідали, що замислюються про усиновлення дитини, яка залишилася без батьків через повномасштабне вторгнення. Подружжя побачили кадри евакуації дітей, які втратили сім'ї, і вони їх вразили до сліз. Григорій і Христина говорили, що готові взяти сироту з дитячого будинку, а можливо, й не одну.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

"Можливо, не лише четвертого, а ще й п'ятого. У наших хлопців своє "замовлення": хлопчика, дівчинку. Ми вважаємо, що під час війни обов'язок кожної сім'ї – думати про усиновлення. Душа розривається, хочеться одразу всім допомогти. Але усиновлення – це дуже відповідальна річ", - говорив ведучий у програмі ЖВЛ.

Тим часом Наталія Могилевська удочерила двох рідних сестер. Дівчатка у сім'ї співачки з'явилися на початку повномасштабної війни, а поділилася новиною артистка лише у перший день 2024 року. Пізніше знаменитість пояснила, чому так довго зберігала свою таємницю.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації