Лайм

Акторка Вікторія Варлей повідомила про вагітність: учасниця "Холостяка" вже на 6 місяці

Колеги та шанувальники вітають родину

Українська акторка Вікторія Варлей, яка заміжня за росіянином, оголосила про вагітність. Колишня учасниця шоу "Холостяк-12" вже на шостому місяці, і у соцмережах вона оприлюднила відповідний ролик.

Так на своїй сторінці в Instagram жінка опублікувала відео, де позує в коротких спортивних шортах та теплому светрі. В якийсь момент Варлей підняла одяг та продемонструвала кругленький животик. "Це мої улюблені Reels за 2023 рік P.S. Дякую всім підписникам, хто весь цей час не помічав мої +20 кг. Ви найкращі!" - йдеться у підписі до ролика.

Читайте також: Час пішов на користь: Цимбалюк розповів, чи змінилася Готочкіна з моменту участі у "Холостяку".

Вікторія ВарлейФото: instagram.com/viktoriavarley

У коментарях колеги та шанувальники вітають Вікторію з радісною звісткою. Чимало з них пишуть про те, що їй вдало вдавалося приховувати цю новину та нові кілограми, які вона набрала.

Як відомо, Вікторія Варлей у шлюбі з американцем російського походження Петром Камболіним, за якого вийшла заміж у США. Раніше жінка коментувала позицію свого обранця стосовно російської агресії в Україні та говорила наступне:

"Ми зустрілися з ним до війни. Він дуже класна людина, від початку підтримував Україну. Це не "руський руський". Це людина, яка виросла тут в Америці, приїхала сюди ще дитиною і тут навчалася в школі. Я ніколи не думала, що він рашист. У нього навіть немає російського паспорта, у нього нічого немає в Росії. Я ставлюся позитивно до засудження росіян. Я їх усіх ненавиджу, бажаю їм пережити все, що переживає кожен українець".

Читайте на тему: Стандартні фрази: Варлей із "Холостяка" зустріла в Маямі Регіну Тодоренко і запитала її про війну.

Варлей з чоловікомФото: instagram.com/viktoriavarley

Чоловікові Варлей 48 років, і вона ділилася, які його якості її підкорили: "У нього є якості, які я б собі хотіла. Він дуже спокійний, розважливий. Зберіг безпосередність і наївність до 48 років. Він настільки доброї душі людина, за все життя таких чоловіків не зустрічала. Він жодного разу не сказав поганого слова про колишню дружину. Для мене це дуже важливо".

Закохані познайомилися ще за рік до початку зйомок Вікторії у "Холостяку-12". На той момент Петро офіційно був одружений, проте не жив з дружиною в одному домі. Після того як Варлей покинула реаліті у 9 випуску, вона вирушила до США, де знову зустрілася із Петром. Коли він показав жінці документи про розлучення, вона погодилася на стосунки із ним. Через короткий час він зробив Варлей пропозицію. Весілля пара відсвяткувала у Маямі, де вони нині і живуть.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Victoria Varley (@viktoriavarley)

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували