Лайм

Гурт "Без Обмежень" розкрив деталі співпраці з фондом корупціонерів Гринкевичів

Сергій Танчинець був амбасадором фонду HOPE UA

Після того, як ДБР оголосило підозру скандальному бізнесменові Ігорю Гринкевичу, його син Роман втік і нині перебуває в розшуку. Увага громадськості прикута до майна та активів фігурантів гучної справи, включаючи благодійний фонд HOPE UA.

Читайте також: Не будемо сім'єю: художниця Соня Морозюк покинула Романа Гринкевича та скасувала заручини.

Ігор Гринкевич, його дружина Світлана та фронтмен гурту "Без обмежень" Сергій Танчинець Фото: https://www.instagram.com/h0pe.ua/

Керівником HOPE UA значиться Роман Гринкевич. Під час роботи його фонд співпрацював з багатьма зірками, включаючи Mamarika, Віктора Павліка, Тимура Мірошниченка, Tayanna, Kazka, Позитива, Даніеля Салема, "Без обмежень", Арсена Мірзояна, Дзідзьо, Олександра Пономарьова, Володимира Остапчука, Юрія Горбуна.

Фронтмен "Без обмежень" Сергій Танчинець був амбасадором фонду Гринкевичів, і в коментарі Телеграм-каналу "Культурна прачечна" піар-менеджер гурту Юліана Корецька розповіла про їхню співпрацю.

Виявилося, що гурт "Без обмежень" не є амбасадором фонду HOPE UA з квітня 2023 року. Музиканти стверджують, що вони не мали підозр щодо відмивання коштів через благодійність, а всі гроші, зібрані на спільних заходах, були витрачені за призначенням.

Читайте також: Елітні авто, зброя та 17 квартир: оприлюднено повний список майна бізнесмена Гринкевича та його оточення.

"До співпраці з фондом ми не були знайомі з Гринкевичами. Звичайно, у нас не було жодних підозр щодо "відмивання коштів", оскільки абсолютно всі наші спільні проекти були реалізовані. Співробітництво припинилося через поділ напрямків. Ми більше займалися закупівлею дронів і автомобілів від гурту на фронт, а фонд обрав гуманітарний напрямок та допомогу ВПО", - йдеться у заяві.

Піарниця команди назвала їхню співпрацю короткою і відкритою.

"Нам точно нема чого приховувати. Наша позиція чітка: корупція та збагачення на війні - ницо в будь-який час за будь-яких обставин і вимагає суворого покарання", - заявила Корецька.

Фото: https://t.me/Kulturnaya_Prachechnaya

Тим часом Сергій Танчинець - один із кандидатів у журі Національного відбору на "Євробачення-2024". Голосування за членів журі здійснюється у додатку "Дія".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця та яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий