Лайм

Соня Морозюк відповіла, звідки у неї взялися 2 квартири і скільки коштує її майстерня

Художниця прокоментувала підозри слідства

Днями Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) розшукало майно львівського бізнесмена, фігуранта гучних кримінальних справ Ігоря Гринкевича та його оточення. Під час розшуку виявили 2 квартири Соні Морозюк, які могли бути куплені на вкрадені у держави гроші сім'єю її нареченого Романа Гринкевича.

Художниця відреагувала на підозри слідства. Дівчина записала Instagram Stories, в яких пояснила появу у неї двох квартир у Києві. Соня стверджує, що ця нерухомість куплена повністю або частково за гроші її батька ще до її знайомства з сином корупціонера.

Читайте також: Елітні авто, зброя і 17 квартир: оприлюднено повний список майна бізнесмена Гринкевича та його оточення.

Фото: instagram.com/sonya.moroziuk

"У відповідь на звинувачення, що "в мене знайшли дві квартири". Квартири є. Але. Одну собі купив батько (продавши до цього нерухомість у Харкові), і оформив частку на мене. Він є платником, це його гроші, не мої. І другу я купила з частковою допомогою батька, і він є співвласником. Перша квартира куплена 16 серпня 2022 року, друга - 2 червня 2022 року. З Романом Гринкевичем ми познайомилися майже через рік після цих покупок", - написала Морозюк.

Фото: instagram.com/sonya.moroziuk

Також художниця прокоментувала новини, що її майстерня у Києві коштує 250 тисяч доларів. Морозюк заявила, що ця інформація не відповідає дійсності. За її словами, комерційне приміщення вона придбала за 4,6 млн. гривень (121,5 тисячі доларів), і ці гроші вона заробила сама.

"Щодо нежитлової нерухомості під майстерню: її ціна склала 4,6 млн. гривень. Це приблизно один мій річний дохід. Всі такі угоди проводяться у безготівці, і банк перевіряє джерело походження коштів. Нагадаю, що я вже не один рік ФОП і плачу податки. Нагадаю також, що готую документи для добровільної подачі декларації, щоб було ще зрозуміліше", - написала Морозюк.

Читайте також: З якими зірками співпрацював фонд Гринкевичів, яким керує скандальний наречений Соні Морозюк.

Фото: instagram.com/sonya.moroziuk

Раніше Маша Єфросиніна прокоментувала скандал з Морозюк, яка "не цікавилася" походженням грошей Гринкевича.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Український репер і продюсер Потап показав фото із Софії – столиця Болгарії – чим займається артист за кордоном

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту