Лайм

Не будемо родиною: художниця Соня Морозюк покинула Романа Гринкевича і скасувала заручини

Користувачі мережі бурхливо відреагували на новину

Соня Морозюк оголосила про розставання з Романом Гринкевичем - сином львівського підприємця Ігоря Гринкевича. Нагадаємо, це сталося одразу після того, як скандальному бізнесмену та його спільникам було оголошено підозру на тлі масштабного корупційного скандалу.

Про рішення розірвати заручини із Романом Гринкевичем художниця повідомила у соцмережах. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фото, на якому показала безіменний палець без обручки. У підписі до кадру дівчина зазначила, що "не буде однією родиною з Гринкевичами і не візьме їхнє прізвище".

Читайте на тему: Соня Морозюк відповіла, звідки у неї взялися 2 квартири і скільки коштує її майстерня.

Фото: instagram.com/sonya.moroziuk

"Ми не будемо однією родиною. Я не візьму прізвище Гринкевич. Я не буду з людиною, яка зрадила мою країну. Я вірила. Зараз мені гидко, відчуваю себе обманутою та використаною. Я оберу бути чесною перед собою. І залишусь Сонею Морозюк", - йдеться у заяві дівчини.

Також Морозюк висловилася і про коштовні подарунки, які отримувала від свого тепер уже колишнього нареченого. Вона написала, що обручку та кольє продасть, а виручені кошти відправить на допомогу українській армії. Стосовно закидів, що художниця отримувала від родини Гринкевичів інші коштовні презенти (квартири, машини чи щось інше), то дівчина їх відкидає і готова доводити свої слова навіть у суді.

"За період наших стосунків від Романа я отримала два подарунки – обручку і кольє. Ці речі я продам, а кошти на ЗСУ (як це буде відбуватись напишу згодом). Всі підозри в тому, що я нібито отримувала ще щось від Романа або членів його родини – квартири, машини, нерухомість, що завгодно – я відкидаю, і готова доводити це в суді і як завгодно, - пише Морозюк. - Обіцянка подати декларацію залишається в силі. Дякую всім, хто вірить в мене як в людину з мораллю і принципами".

Читайте також: "Яйця" Гринкевича: чи можливо побороти корупцію в Міноборони.

Соня Морозюк з Романом ГринкевичемФото: instagram.com/sonya.moroziuk

Користувачі мережі бурхливо відреагували на новину Соні про розірвання заручин із Романом Гринкевичем. Більшість юзерів пишуть про те, що на такий крок дівчині варто було б наважитися ще у перші дні появи корупційного скандалу, а не лише тоді, коли ДБР повідомило про підозру Ігорю Гринкевичу та його спільникам. theLime зібрав деякі коментарі під дописом Морозюк, їх ви можете побачити нижче:

"Коли зрозуміла що все одно посадять - вирішила рвати кінці", "В багатстві і бідності поки ДБР не розлучить нас", "Нова картина - "Мразня", "Несіть наступного мужика. Цей вже не годний", "Як ти швидко перевзулася. І в багатстві і в бідності - не ваша пісня", "Цей пост треба було писати у перший день", "Морозюк чи Гринкевич – всерівно штани залишаються обі*раними".

Фото: instagram.com/sonya.moroziuk

Фото: instagram.com/sonya.moroziuk

Фото: instagram.com/sonya.moroziuk

Фото: instagram.com/sonya.moroziuk

Фото: instagram.com/sonya.moroziuk

Нагадаємо, гучний корупційний скандал виник наприкінці грудня минулого року, коли Ігоря Гринкевича затримали під час спроби підкупу одного з керівників слідчого управління ДБР. Чоловік пропонував близько 500 тис доларів за зняття арешту з майна підконтрольних йому компаній, накладеного в рамках кримінального провадження.

Відомо, що компанії Гринкевича виграли більше 20 тендерів на постачання одягу армії - сума становила понад 1,5 млрд. Частина контрактів так і не була реалізована, інші - були виконані не в повному обсязі або за завищеними сумами. Суму збитків від оборудки оцінюють в 1 млрд грн.

Пізніше у Міноборони України заявили, про розірвання контрактів з цими компаніями. Оборонне відомство просить ДБР визнати Міністерство потерпілою стороною у справі закупівель у Гринкевича.

Читайте на нашому сайті: Дантес заступився, Трінчер засудила: зірки обговорюють корупційний скандал з нареченим Соні Морозюк.

У середу, 17 січня, Гринкевичу разом із спільниками повідомили про підозру у створенні та участі у злочинній організації та заволодінні чужим майном шляхом зловживання довірою (шахрайством), вчиненому в умовах воєнного стану в особливо великих розмірах. Членів злочинної організації вже затримано, наразі вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення