Лайм

Хто буде в журі українського Нацвідбору на "Євробачення-2024": в "Дії" нове опитування

Проголосувати можна до 22 січня 2024 року

3 лютого 2024 року в Україні відбудеться фінал Нацвідбору на "Євробачення-2024". 11 учасників виступлять у прямому ефірі, після чого глядачі та професійне журі оберуть переможця, а вагу їхніх голосів розподілять порівну (50 на 50%).

Читайте також: MELOVIN, YAKTAK та інші фіналісти Нацвідбору на "Євробачення-2024" представили конкурсні пісні.

Склад журі Нацвідбору все ще не визначений, і телерадіокомпанія "Суспільне Мовлення" запустила у "Дії" нове голосування за його членів. З 15 січня до 10:00 22 січня українці зможуть обрати у додатку свого фаворита. Три кандидати, які наберуть найбільше голосів, стануть членами журі та обиратимуть представника України на "Євробаченні-2024" у Мальме (Швеція).

Щоб проголосувати за членів журі, потрібно відкрити додаток "Дія", зайти у "Сервіси", відкрити "Опитування" та обрати одного з 9 кандидатів. Серед них - українські артисти та професіонали музичної індустрії.

1. Олександр Варениця – музичний журналіст і піар-фахівець, який працював з Kalush, ONUKA та O.Torvald. Співзасновник агентства Go West, яке займається просуванням української музики за кордоном.

2. Андрій Данилко – український артист, який виступає в образі Вєрки Сердючки. Зайняв 2 місце на "Євробаченні-2007" у Гельсінкі. Був членом журі Нацвідбору на "Євробачення" у 2016-2020 роках.

Читайте також: "Євробачення-2024" відбудеться у травні: що прогнозують букмекери для України та інших країн-учасників.

3. Джамала – співачка, авторка пісень, переможниця "Євробачення-2016". Була членом журі Нацвідбору у 2017-2019, 2022-2023 роках.

4. Олена Коляденко – хореографиня, режисерка-постановниця, керівниця Freedom Ballet, продюсерка гурту Freedom Jazz та KADNAY. Займалася постановкою виступів українських артистів на "Євробаченні".

5. Катерина Павленко – солістка групи Go_A, яка посіла 5 місце на "Євробаченні-2021" у Роттердамі.

6. Сергій Танчинець – фронтмен рок-гурту "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ".

7. Євген Тріплов – музичний продюсер та автор пісень. Працював із Тіною Кароль, Монатіком, Златою Огнєвіч, Анною Трінчер, Wellboy.

8. Євген Хмара – композитор та піаніст, член Національного журі України на "Євробаченні-2023".

9. Павло Шилько – радіоведучий, відомі під псевдонімом DJ Паша. Генеральний продюсер музичної премії YUNA. Співавтор пісень Тіни Кароль та Вєрки Сердючки на "Євробаченні".

Після завершення опитування трьом кандидатам із найбільшою кількістю голосів запропонують підписати договір члена журі. Якщо хтось із них відмовиться, пропозицію отримає наступний кандидат у рейтингу.

Нагадаємо, що "Євробачення-2024" відбудеться у шведському місті Мальме. Перший півфінал пройде 7 травня, другий – 9 травня, а гранд-фінал – 11 травня 2024 року. Представник України виступить в одному з півфіналів, порядок виступів визначиться у жеребкуванні після того, як усі країни представлять своїх учасників та конкурсні пісні.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності