Лайм

Юрій Ткач показав, як зараз виглядає батько Кузьми Скрябіна, який нещодавно став удівцем

Шоумен побував на Львівщині – малій батьківщині покійного музиканта

Український комедійний актор Юрій Ткач побував в гостях у батька Кузьми Скрябіна, який трагічно загинув майже 9 років тому. Віктор Кузьменко живе один – у вересні 2023 року чоловік став удівцем. Мама покійного музиканта пішла з життя у віці 76 років, похована жінка поряд із сином.

Про теплу зустріч шоумен розповів на своїй сторінці в Instagram. Комік показав будинок, в якому з друзями відпочивав Кузьма, та разом із 81-річним Віктором Кузьмичем побував на могилі музиканта. На згадку про зустріч тато Андрія Кузьменка підписав Ткачу дзвіночок назвою однієї з найпопулярніших пісень Скрябіна - "Люди як кораблі".

Читайте також: Вийшов новий трейлер фільму "Я, "Побєда" і Берлін" за книгою Кузьми Скрябіна: про що стрічка і коли прем'єра.

Фото: instagram.com/yuriy_tkach

"Днями випала неймовірна нагода завітати в гості і провідати Віктора Кузьмича, батька Кузьми Скрябіна, та віддати шану памʼяті Великому Сину України! Якби він був зараз з нами, впевнений, нам би було легше! Але його енергія, навіть зараз, надихає і надає крила багатьом з нас! І ми невпинно віримо, що в нас все вийде!", - написав Юрій у дописі.

Фото: instagram.com/yuriy_tkach

Віктор Кузьменко розповів Ткачу, що Брюховичі, де у родинному склепі похований Кузьма, стали відомі на всю Україну завдяки його синові. До селища на Львівщині з-за кордону приїжджали різні делегації та друзі Скрябіна з Ізраїлю, Канади, Америки, Франції та інших країн.

"Де він був з концертами, кожному захотілося сюди приїхати, щоб його відвідати і віддати йому шану пам'яті", - сказав батько Кузьми Скрябіна.

Фото: instagram.com/yuriy_tkach

Нагадаємо, Андрій Кузьменко загинув 2 лютого 2015 року внаслідок ДТП поблизу села Лозуватка Криворізького району Дніпропетровської області. Музикант повертався з Кривого Рогу, де напередодні його гурт відіграв черговий концерт.

Фото: instagram.com/yuriy_tkach

Згідно з офіційною версією, Кузьма не впорався з керуванням позашляховика на затяжному повороті та зіткнувся з молоковозом. Отримані травми виявилися несумісними з життям. Після загибелі артиста ходили чутки, що аварія була "замовною", проте слідство у цій справі не розпочиналося.

"Ми не хочемо зайвий раз порушувати цю тему, адже в Києві живе його сім'я, - казав УНІАН батько Кузьми. - Чи це просто аварія? Не знаю… Адже нікого не покарали, справу одразу закрили, а молоковоз, який нібито вранці віз молоко з ферми і в нього в'їхав на своєму авто Андрій, виявився порожнім. Нашого сина не повернеш, але ми всі добре знаємо, чим закінчилися розслідування загибелі Чорновола, Гонгадзе… Ми маленькі люди, що зможемо довести? Нехай усе лишається як є".

Фото: instagram.com/yuriy_tkach

У Києві живе вдова Андрія Кузьменка Світлана Бабійчук та єдина донька Марія-Барбара, яка у 2019 році вийшла заміж за однокурсника Віктора Тура. Дівчина розповідала, що Кузьма був найкращим татом на світі. Незважаючи на свій насичений гастрольний графік, артист завжди знаходив час для своєї доньки. Вони багато подорожували разом, дивилися ночами фільми та розмовляли.

У травні 2022 року на благодійному аукціоні продали футболку Кузьми Скрябіна, у якій він виступав на фестивалі "Файне місто" у 2014 році, коли в Україну прийшла війна. Саме в ній музикант зі сцени послав Путіна.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували