Лайм

Ольга Сумська поскаржилася на австрійських лікарів, які не допомогли їй із серйозною хворобою

Знаменитість залишилася незадоволена якістю медицини в цій країні

Під час відпочинку у Австрії акторка Ольга Сумська серйозно отруїлася, що призвело до погіршення її стану. Вона потребувала медичної терапії, якої, за словами жінки, місцеві лікарі їй не надали.

"Я не отримала належної медичної допомоги, не дивлячись на те, що мої аналізи показували, що мені потрібна була серйозна терапія. Крапельниці, які мені ставили, не допомогли, і те лікування не привело до полегшення мого стану", - розповідає знаменитість. Також про цей інцидент зазначається у пості Центральної міської клінічної лікарні Івано-Франківської міської ради, де Сумська продовжила лікування після повернення в Україну.

Читайте на тему: Пощастило вижити: зірка "50 відтінків сірого" ледь не помер через отруту небезпечних гусениць.

Фото: facebook

Зокрема, після того як акторка зрозуміла що їй не стає краще, вона прийняла рішення повертатися додому, і після перетину кордону звернулася до ЦМКЛ, де врешті отримала необхідну професійну допомогу.

"Я вирішила повернутись до України, незважаючи на те, що це було ризиковано, адже дорога тривала 18 годин. Мабуть, кожному українцю відомий цей стан в часі війни. Я зрозуміла, що нарешті вдома…, - ділиться акторка, а також висловлює слова подяки українським лікарям. - Наші лікарі найкращі, найдосвідченіші і найлюдяніші. Я вдячна колективу лікарні".

Після інтенсивної терапії стан Сумської значно покращився, її вже виписали з лікарні. "У зірки телебачення був наявний гострий больовий синдром у животі з диспепсичними розладами та вираженими явищами інтоксикації", - коментує ситуацію лікарка Сумської Любов Лосюк.

Читайте також: Як і в тисячі чоловіків: король Чарльз розкрив хворобу, з якою доведеться лягти в лікарню.

Фото: facebook

Сама зірка фільмів та серіалів говорить, що остаточно одужати їй допоможе робота: "Робота рятує, глядацький зал дає мені енергію. Пам’ятаю, що колись, як я працювала в театрі, у мене була нежить і температура 39, але я вийшла на сцену і після вистави одужала дивним чином. Це сила мистецтва, яка оживляє, адже люди чекають на нас у всіх куточках України".

Нагадаємо, Ольга Сумська - 57-річна акторка та телеведуча. У шлюбі з актором Віталієм Борисюком. Разом пара виховує доньку Ганну, яка пішла стопами батьків, вступивши до театрального.

Також у Сумської є старша донька Антоніна Паперна від її шлюбу з актором Євгеном Паперним, з яким жінка розсталася у 1990 році. Антоніна Паперна, як відомо, залишається у Москві та продовжує мовчати про російську агресію в Україні.

  • Не засуджую: раніше Олексій Суханов став на захист Ольги Сумської, чия дочка в Росії мовчить про війну.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля