Лайм

Серце зупинилося: в Одесі раптово помер відомий актор і сценарист Євген Хаїт

Прощання зі знаменитістю відбудеться 23 січня

Пішов з життя відомий актор і сценарист Євген Хаїт. Чоловікові було 58 років, він помер раптово внаслідок серцевого нападу. Це сталося зранку 21 січня.

Трагічну звістку на своїй сторінці у Facebook повідомив Олег Філімонов, актор, сатирик, шоумен та депутат Одеської міської ради від партії "Слуга народу". У дописі зазначається, що прощання з Євгеном Хаїтом відбудеться 23 січня, початок о 12:00. Місце проведення - хол Одеської кіностудії. Поховають чоловіка на Таїровському цвинтарі.

Читайте також: Онук Віталія Білоножка зізнався, чому співак зник зі сцени за кілька років до своєї смерті.

Євген ХаїтФото: instagram.com/evgeniy_hait

"Сьогодні вранці пішов із життя наш друг, письменник сатирик, драматург, поет, блогер, продюсер, людина, з якою ми товаришували і працювали з 1986 року Женя Хаїт. Серце зупинилося, хоча на серце він ніколи не скаржився. І запанувала порожнеча. Пишу і до кінця не розумію, що сталося", - йдеться у пості Філімонова.

"Женька, дуже тонка і талановита людина. Чудові вірші, прекрасні та глибокі есе. Майстер формулювань і наш незмінний комерційний директор ще з часів наших після КВНівських гастролей. Як він любив життя! Він співав з ансамблем дівчат. Він проводив кастинг для "Голих і смішних" і мав славу знавця жіночої краси. Він не вживав спиртного і завжди заздрив мені, коли я в його присутності пив коньяк і говорив: "ось мені б так", - також додав колега Хаїта.

На сторінці Євгена Хаїта в Instagram теж з'явився допис про його смерть. "Всі, хто був хоч трохи знайомий з Женею, знають, що він дуже тонкий, чуйний, дбайливий, добрий – до своїх. Був. Він нескінченно любив життя. Був неймовірно талановитий, веселий, світлий, винахідливий, ніжний, непокірний, норовливий... Це не все. Але більше, ніж усе це – він був розумний. Мудрий. Він завжди бачив, відчував і знав більше за інших. Женя був незвичайний", - написав невідомий автор.

Читайте на тему: Помер Джеймс Коттак - колишній барабанщик гурту Scorpions.

Чоловікові було 58 роківФото: instagram.com/evgeniy_hait

Одесит Євгеній Хаїт розпочав свою кар'єру у 1986-му, коли з'явився на сцені гумористичного шоу часів СРСР "Клуб веселих та кмітливих" (КВК) у складі команди "Джентельменів" з Одеського державного університету. Разом з ним тоді виступав Олег Філімонов, який написав пост про смерть свого колеги.

Пізніше Хаїт долучився до проекту "Джентльмен шоу", яке виходило на ТБ з 1991 по 1999 роки. Далі він почав працювати сценаристом проекту "Голі та смішні". Програма створювалась з 2007 року, у центрі сюжету - короткі веселі ролики з реакцією перехожих на частково оголених людей.

Хаїт починав кар'єру у складі коменди КВКФото: instagram.com/evgeniy_hait

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля