Лайм

Олександр Усик вчетверте став батьком: як боксер з дружиною назвали доньку

Шанувальники засипали родину привітаннями

Український професійний боксер, чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик учетверте став батьком. Дружина зірки Катерина народила дівчинку, яку вирішили назвати Марією.

Радісну звістку повідомив ведучий Слава Дьомін. Зокрема, на своїй сторінці в Instagram він поділився, що донька пари з'явилася на світ в одному зі столичних пологових будинків. Вага новонародженої - майже 5 кг, зріст 58 см.

Читайте також: Співачка Луна вдруге стала мамою і подякувала ЗСУ за можливість народити у Києві.

Олександр Усик з дружиною КатериноюФото: instagram.com/usyk_kate1505

У коментарях під дописом Дьоміна користувачі мережі привітали пару з радісною подією та побажали малюку щасливих років життя. Також чимало юзерів зауважили, що подружжя обрало красиве ім'я для дитини.

"Вітаємо! Народження діток завжди радість! Радості, миру, здоров'я вашій новонародженій донечці та родині!", "Гарне ім'я. Здоров'я та щасливої долі Вашій родині", "Вітаємо, хай росте здоровенька", "Мабуть, найприємніша новина сьогодні. Здоров'я всій родині", - йдеться у деяких коментарях.

Дьомін також додав, що сини знаменитого боксера на даний момент мешкають разом зі своєю бабусею за кордоном, тоді як його донька залишилася у Києві поруч з мамою. Нагадємо, подружжя виховує доньку Єлизавету, синів Кирила та Михайла.

Читайте на тему: Зайві кілограми милують око: Лілія Ребрик розповіла про перебіг третьої вагітності.

Пізніше сама Катерина вийшла на зв'язок та подякувала підписникам за багато приємних слів на адресу їхньої родини. "Дуже дякую за вітання. Приємно. Багато теплих слів. Я теж бажаю усім миру та діточок. А ще я вкотре роблю висновок, що пишаюсь своєю країною, людьми та нашими лікарями", - написала вона у своєму блозі в Instagram.

Катерина Усик подякувала за привітанняФото: instagram.com/usyk_kate1505

Тим часом Усик готується до бою за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Поєдинок між Усиком і Ф'юрі має відбутися 17 лютого в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

Відомий українець є чемпіоном світу за версіями WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації). Ф'юрі володіє титулом WBC (Всесвітньої боксерської ради).

пара виховує чотирьох дітейФото: instagram.com/usyk_kate1505

  • Нещодавно колишній обранець Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину