Лайм

Колишній обранець Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей

Ексзакохані не узаконювали свої стосунки

У минулому Наталія Могилевська впродовж кількох років зустрічалася з музичним продюсером Олександром Ягольником, і нещодавно чоловік прокоментував новину про те, що вона стала мамою для двох дівчаток-сестер із дитбудинку. Колишній обранець артистки радий, що "доля розпорядилася саме таким чином".

На цю тему Ягольник висловився в інтерв'ю виданню OBOZREVATEL. Він зауважив, що раніше Наталія вже мала досвід материнства, тому вона точно впорається із цією роллю. Нагадаємо, під час шлюбу з бізнесменом Єгором Долініним співачка виховувала його трьох дітей.

Читайте також: Читаю книжки про виховання дітей: Могилевська розповіла, як змінилося її життя після появи доньок.

Могилевська і Ягольник Фото: facebook.com/alexander.yagolnik

"Я завжди радий, коли в Наталі щось хороше відбувається в житті, особливо в такій важливій сфері, як сім’я. Будь-якій жінці хочеться реалізувати свої материнські почуття, і я, зізнаюсь, так собі й думав і відчував, що врешті Наталка зупиниться на тому, щоби вдочерити когось. І зараз дуже тішуся з того, як розпорядилася доля", - коментує тему материнства Могилевської Ягольник.

"У її сім’ї, яка походить з давнього козацького роду Могил, у мами Ніни Петрівни було дві доньки: старша Оксана і молодша Наталя, - також каже він. - Думаю, що з Могилевської вийде чудова мама і своє бажання материнства вона реалізує повною мірою. Крім того, в неї був уже певний досвід виховання дівчаток".

Стосунки Олександра та Наталі тривали кілька років - у той період, коли виконавиця лише починала свою кар'єру. В інтерв'ю чоловік розповідав, що його почуття до жінки були щирими та сильними. В якийсь момент вони навіть могли мати дитину, проте тоді саме артистка не захотіла наважитись на цей крок.

Читайте на тему: Наталія Могилевська відповіла на закиди, що удочерила дітей "заради піару".

Наталія Могилевська Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Коли Ягольник освідчився Могилевській, розмова несподівано зайшла за фінанси від пісень, які продюсер для неї писав: "Ти ж мене кохав і пісні писав, тому що ти мене кохав". Я сказав: "Так". "Ну, а що ж ти запитуєш про гроші?!". Я пішов від неї і викинув цю каблучку дорогою додому в озеро".

Нагадаємо, в новорічну ніч Могилевська розповіла, що удочерила двох дівчат-сестер Софію та Мішель. Молодшій з них 3,5 роки, а старшій – 12. Про такі кардинальні зміни в своєму житті вона мовчала майже 2 роки, адже забрала дітей з дитбудинку ще на початку повномасштабної війни. Проте наважитись озвучити це публічно знаменитість вирішила лише зараз, пояснивши, що дітям потрібен був час, щоб звикнути до нової родини та відчути себе у безпеці.

Наразі Могилевська у стосунках із чоловіком, якого звати Валентин. Пара познайомилася вже у період повномасштабного вторгнення. Рішення удочерити дівчаток було їхнім спільним.

Могилевська і її обранець ВалентинФото: 1+1

Також відомо, що Могилевська двічі була в офіційному шлюбі: першим її чоловіком був бізнесмен Дмитро Чалий, другим - бізнесмен Єгор Долінін, про якого вже згадувалося вище. Саме його трьох дітей артистка виховувала у період їхнього шлюбу.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків