Лайм

Стараюсь слідкувати за собою: Володимир Зеленський розповів, яких корисних звичок дотримується

Президент назвав особисті ритуали та правила

Володимир Зеленський, який раніше розповідав про життя окремо від дружини, тепер висловився на рахунок власних звичок. Зокрема, президент нашої країни поділився, що намагається знаходити час для догляду за собою.

В інтерв'ю німецькому телеканалу ARD глава держави зазначив, що старається виділяти хоча б трішки часу для занять спортом чи простої зарядки. Також він обмежує себе в прийомі окремих продуктів, в тому числі солодкого.

Читайте на тему: "Ми в дуже складному моменті": Зеленський попередив Захід про загрозу перерозподілу світу.

Фото: instagram.com/zelenskyy_official

"Я стараюся слідкувати за собою, трішки займатися зарядкою, спортом. Тому торт – не для кожного віку, скажімо так. Той вік уже пройшов, коли можеш собі дозволити багато солодкого, – зізнався він. – Я дуже намагаюся виділити 40 хвилин, максимум один годину для якихось... Для будь-яких рухів, скажу вам відверто. Просто гуляти в мене немає можливості через... Ви розумієте, чому".

Зеленський також сказав, що має свій комплекс вправ, який, за його словами, можна виконувати в будь-якому місці, навіть в робочому кабінеті.

"Навіть тут я можу це зробити. Тобто де ти це робиш, немає значення. Має значення тільки одне – це побороти ледачість зранку чи пізно ввечері, коли повертаєшся з одного кабінету в інший кабінет. Або зранку дуже рано перед душем", - говорить президент.

Нагадаємо, раніше перша леді України Олена Зеленська казала, що за період повномасштабної війни у характері її чоловіка відбулися помітні зміни. Вона ділилася, що її обранець став більш емоційно реагувати на згадки про дітей під час особистих розмов.

Читайте також: Не приймають подарунки: Клопотенко розповів, як не зміг передати Олені Зеленській банку варення.

Фото: instagram.com/zelenskyy_official

"Дуже складно оцінити, чи змінився його характер. Можу сказати, що є риси його характеру, які зараз стали гострішими й більш важливими. Це впертість, цілеспрямованість, витривалість, - розповідала пані Олена. - Ці риси важливі для будь-якої людини, але в тій ситуації, у якій ми всі зараз, для президента нашої країни вони дуже важливі".

"Щодо особистого, мені здається, що він став, можливо, більш сентиментальним у якихось простих речах. Тому що коли тобі не вистачає дуже простих для нормальної людини речей – спілкування зі своєю родиною, з дітьми... Коли ти це маєш, ти дуже це цінуєш. Тому його можна потішити зараз будь-якою дрібничкою, яка пов'язана з дітьми, – надіслати фотографію сина або переповісти, що розповіла донька. І його це зараз дуже емоційно торкається. Раніше таким чутливим він не був", - додавала вона.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита