Лайм

Король Чарльз вийшов із лікарні після операції на простаті: що з його здоров'ям

Монарх провів у клініці три дні

Короля Великої Британії Чарльза III виписали з лікарні, куди він ліг для лікування збільшеної простати. Британському монарху зробили планову операцію у приватній клініці Лондона.

75-річний король прибув до London Clinic вранці 26 січня, і вже 29 числа залишив стіни медичного закладу. Чарльз вийшов з лікарні разом зі своєю дружиною Каміллою й привітав репортерів, які чекали біля будівлі.

Читайте також: Дружина Віктора Павлика розповіла про "відкат у розвитку" та лікування маленького сина.

Король Чарльз III та королева-консорт Камілла Фото: instagram.com/theroyalfamily

"Дякуємо всім, хто надсилав свої добрі побажання під час перебування короля в лікарні. Його Величність радий, що його діагноз позитивно впливає на обізнаність громадськості щодо охорони здоров'я", - написали на сторінці Букінгемського палацу.

Британський король вирішив не приховувати свій діагноз, щоб мотивувати інших чоловіків, які мають подібні симптоми, пройти медичне обстеження. За даними Національної служби охорони здоров'я Великої Британії, доброякісне збільшення передміхурової залози часто зустрічається у чоловіків віком від 50 років.

Раніше додому повернулася Кейт Міддлтон, яку також прооперували у Лондоні. 42-річна принцеса Уельська перенесла планове хірургічне втручання на черевній порожнині і зараз відновлюється у Віндзорі. До своїх робочих обов'язків дружина принца Вільяма має повернутися не раніше Великодня.

Кейт Міддлтон Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Тим часом матері британських принцес Євгенії та Беатріс Саре Фергюсон поставили ще один онкологічний діагноз.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита