Лайм

Зайві кілограми милують око: Лілія Ребрик розповіла про перебіг третьої вагітності

На поповнення зіркова родина чекає у березні

Вже зовсім скоро акторка та ведуча Лілія Ребрик знову стане мамою. У соцмережах вона час від часу ділиться подробицями, що стосуються третьої вагітності. Наприклад, раніше зірка висловилася про вибір імені для майбутньої доньки, а цього разу озвучила інші деталі.

Так, на своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала новий пост на тему вагітності. У публікації вона зазначила, що цей стан є особливим, хвилюючим, проте, як зізнається жінка, все рівно проживає усе як вперше. Також Ребрик поділилася, що нарешті після шостого місяця вагітності у неї минув токсикоз, на відміну від перших двох вагітностей, де він переслідував її усі дев'ять місяців.

Читайте також: Наша казкова дівчинка: Вікторія Варлей вперше стала мамою і показала немовля.

Лілія Ребрик має народити у березніФото: instagram.com/liliia.rebrik

"Як і в попередні дні, я активно працюю, але не втомлююсь так, як раніше. Бо даю собі вчасно перепочити, - також йдеться в публікації. - Важко переношу обстріли. Це, вважайте, моє зізнання вам. Стресую, боюся заглядати у стрічку новин, плачу, лютую (самі знаєте на кого)".

"Якихось особливих уподобань в їжі - як не було, так і не з’явилося. Проте з’явилися зайві кілограми, але це найщасливіші кілограми в світі, які милують око. Ще з плюсів - відросло волосся! Задачка із зірочкою: зберегти його й після пологів, - ділиться далі ведуча. - Настрій - мінливий, емоції зашкалюють. Тут все стабільно. Чекаємо на появу третьої нашої донечки всі з величезним нетерпінням! Мріємо разом, як будемо вп’ятьох облаштовувати побут. Говоримо з нею, кажемо, як любимо і чекаємо".

Окрім того, Ребрик зізналася, що стала чуттєвою до хейту, особливо коли негативні коментарі стосуються вагітності: "Як відкрию коментарі, то хоч до бабки йди яйцями викочувати. Ну і шалено дратують боти, які атакують мою сторінку, закидаючи мене в тіньовий бан".

Ребрик оголосила про вагітність у жовтні минулого рокуФото: instagram.com/liliia.rebrik

Тим часом у коментарях під дописом колеги та шанувальники залишили для майбутньої багатодітної мами безліч компліментів, а також зазначили, що їй дуже пасує вагітність.

Читайте на тему: Дуже хочемо: Григорій Решетнік висловився про народження четвертої дитини.

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик ділилася що народжувати планує в Україні, оскільки цей особливий момент хоче бути поруч із найближчими людьми.

"Для мене це дуже важливо. Це те, що дає мені сили. Я хочу народжувати тут. Зараз немає правильних і неправильних рішень. Кожен робить так, як вважає за потрібне і як відчуває. І це є правильне рішення. Я відчуваю, що моє серце тут. Хочу бути тут разом зі своїми рідними", - казала вона.

Разом зі своїм чоловіком, танцюристом Андрієм Диким ведуча вже виховує двох доньок: старшу Діану та молодшу Поліну. За свого обранця зірка вийшла заміж у 2011 році. Романтичні стосунки між ними розпочалися після закінчення зйомок шоу "Танці із зірками", де вони обоє брали участь.

Ребрик з чоловіком та дітьмиФото: instagram.com/liliia.rebrik

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Фундамент миру закладено, але треба ще пережити липень: астролог Влад Росс дав прогноз Україні

Астролог Влад Росс прогнозує припинення бойових дій в грудні 2024 року, а кінець війни у 2025 році

Життя вже не буде колишнім: кому пощастить після повні у червні

Повня у червні відбулася у день літнього сонцестояння. Ця подія принесла успіх трьом знакам Зодіаку

Демон лютуватиме, однак визнає поразку: старець Геронтій отримав видіння про кінець війни

Старець Геронтій отримав видіння про переможні битви на полі бою, поразку Росії і повернення захоплених ворогом територій