Лайм

Більше користі, ніж в окопі: Дмитро Шуров заявив, що артистам потрібна бронь від мобілізації

Він вважає, що музиканти "мають займати своєю справою"

Дмитро Шуров підтримує думку Гаріка Кричевського, що артистам не місце на фронті. Pianoбой також вважає, що музикантам потрібно надавати відстрочку від мобілізації.

В інтерв'ю NV музичний продюсер Нацвідбору на "Євробачення-2024" заявив, що артистів неможливо ніким замінити, тому вони мають потрапляти під "бронь". Шуров упевнений, що активно діючий музикант принесе більше користі країні, "займаючись своєю справою", ніж "в окопі або на кухні".

Читайте також: Могли б стати на облік: Коля Сєрга висловився про мобілізацію Міші Лебіги та інших блогерів.

Фото: instagram.com/piano_universe_

"Ми живемо в часи, коли немає єдиної хорошої та вірної відповіді на таке питання. Завжди залишаться ті, хто не згоден. З однієї сторони, очевидно, що перемогти ми зможемо тільки ефективно та цільово використовуючи потенціал всіх громадян. Тобто з чисто менеджерської точки зору, "бронь" повинні отримувати ті люди, яких неможливо ніким замінити, звісно, артисти підходять під ций критерій. Бо це обличчя. На мою думку, активно діючий артист, який гастролює, дає благодійні концерти, акумулює кошти для допомоги тим, хто її потребує, дає людям нові сенси та емоційну підтримку, принесе набагато більше ефективної користі перемозі, займаючись свою справою, ніж в окопі чи на кухні", - сказав Pianoбой.

Окрім цього, за словами Шурова, українські артисти, які є бізнесом, сплачують податки, підтримуючи країну під час війни.

"В першу чергу ті артисти, які окрім смислового навантаження ще є бізнесом, який платить податки, жодної копійки не отримували від держави і побудували свою справу та кар'єру своїми руками та ресурсами. Логіка така: держава не витрачає на них ресурс, а навпаки, діяльність цих людей є ресурсом для перемоги всіх", – додав музикант.

Шуров зазначив, що є ще й інша строна – людська, й вона емоційно важка. "Адже всі люди для когось є незамінними, кожен тато та син, брат та онук є єдиними для їхніх близьких. Ми всі постали перед питаннями, на які важко дати незаперечну відповідь", - сказав артист.

Фото: instagram.com/dmitry_shurov

Дізнайтеся також, що говорять про можливість мобілізації Нікіта Добринін, Макс Барських, Олексій Завгородній та інші українські артисти.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення-2024" - головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України