Лайм

Могли б стати на облік: Коля Сєрга висловився про мобілізацію Міші Лебіги та інших блогерів

На думку артиста, зірки соцмереж не мають бути виключенням

Нещодавно військові закликали Мішу Лебігу та інших блогерів відвідати ТЦК, тепер цю тему прокоментував ведучий, музикант та військовослужбовець Коля Сєрга. Зокрема, він теж висловив думку, що інфлюенсери мають демонструвати чітку громадянську позицію.

"Вони можуть мілітаризуватися, підключатися до українського опору не лише частиною свого часу, а, як і всі, хто залучений до оборони, включатиметься на повну. Блогери могли б піти стати на облік, показати свою свідомість. Якщо їм повістка прийде, то пройти на КМБ і чекатиме розподілу", - говорить захисник в інтерв'ю "24 каналу".

Читайте також: Якийсь "совок": Анатолій Анатоліч поскаржився, що не зміг стати на обліку у ТЦК.

Коля Сєрга служить з перших днів повномасштабної війниФото: instagram

У якості прикладу чоловік теж згадав Мішу Лебігу, який відомий масштабними зборами на потреби ЗСУ. За словами Колі, хлопець має сильний вплив на свою аудиторію у соцмережах, проте може розширити горизонт діяльності, долучившись до медійної, інформаційної боротьби на офіційному рівні.

"Я впевнений, що посада, яку обійматиме той самий Лебіга, буде пов'язана з медійною, інформаційною боротьбою, яка є дуже важливою і від ефективності якої багато залежить на фронті, - каже виконавець. - Тому я повністю впевнений, що він буде мобілізований на цю посаду, як і його колеги. І вони працюватимуть 24/7 на військо, і це вже дуже важливо".

Нагадаємо, раніше військові, а саме заступник ЦПД, лейтенант ЗСУ Андрій Коваленко та офіцер управління 12-ї бригади "Азов" НГУ Дмитро "Дипломат", наголошували на необхідності медійних осіб відвідати ТЦК, аби надихнути своїх своїм прикладом інших українців.

"Ми не говоримо про те, щоб одразу піти на фронт і стріляти, або в "учебку", а просто сходити оновити свої дані, пройти ВЛК. І тут заходить людина, наприклад Міша Лебіга, і у нього в сторіс постійно про те, що він десь п'є, веде розгульний спосіб життя, і молоде покоління дивиться і думає: "Якщо він так відпочиває, гуляє і донатить, то і ми так можемо, чого ви нас кличете в військкомати, чого ви від нас взагалі хочете?" - коментували цю тему вони.

Читайте на тему: Гарік Кричевський заявив, що відомим артистам потрібно дати бронь від мобілізації.

блогери Міша Лебіга і Ігор ЛечанковФото: instagram

"Загальна думка щодо мобілізації – вона потрібна, вона нам просто необхідна. Бо без неї фронт просяде, і вся наша країна перетвориться на Бучу. Дуже помилково вважати, що ми домовимося про щось і росіяни це спокійно приймуть. Нічого подібного: їхня мета — знищення України як самостійної країни, знищення і підкорення непідкорених, - також коментує тему мобілізації Сєрга. - Тож вони будуть вирізати й нищити тих, хто не згоден із їхнім режимом. Слід розуміти, що це було завжди й буде так надалі, бо приводу для зміни російської ментальності немає".

  • Тим часом блогер Олександр Волошин пояснив, чому проти мобілізації лідерів думок. Що сказав інфлюенсер - читайте у цьому матеріалі.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни