Лайм

При надії: Джамала у день фіналу Нацвідбору оголосила про третю вагітність

Співачка оцінюватиме пісні конкурсантів не сама

Українська співачка та суддя Нацвідбору на "Євробачення-2024" Джамала повідомила, що знову стане мамою. Про третю вагітність 40-річна артистка оголосила 3 лютого, коли Україна обирає свого представника на пісенному конкурсі в Мальме.

За кілька годин до концерту виконавиця, яка цьогоріч знову увійшла до складу журі українського відбору, оприлюднила в Instagram фото з животиком і написала: "При надії. Це настільки глибоко, і зараз зовсім по-іншому це сприймаю. Маю у собі Надію, Віру та величезну Любов!".

Читайте також: Допомагав у пологах: актор Олексій Нагрудний вдруге став татом і показав маленького сина.

Джамала вагітна третьою дитиною Фото: instagram.com/jamalajaaa

Цікаво, що Джамала не вперше оцінюватиме виступи учасників Нацвідбору вагітною. У 2018 році співачка носила під серцем первістка Еміра-Рахмана.

На Національному відборі 2020 року виконавиця була запрошеною зіркою, і на той момент чекала на другого сина Селіма-Гірая. Хто народиться цього разу і який вже термін, артистка не розкриває. Але, судячи з розміру животика, третя дитина в її сім'ї з'явиться вже скоро.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Нагадаємо, Джамала заміжня за Бекіром Сулеймановим, який молодший за неї на 8 років. Весілля пари відбулося у квітні 2017 року в Ісламському культурному центрі міста Києва у вузькому колі родичів та друзів. Через рік у подружжя народилася перша дитина, а у червні 2020-го вони стали батьками ще одного сина. Обом хлопчикам батьки, які родом з Криму, дали кримськотатарські імена.

Джамала з чоловіком та синами Фото: instagram.com/jamalajaaa

Джамала була у складі журі Національного відбору на "Євробачення" п'ять разів. Цього року українці знову захотіли бачити співачку за суддівським столом й віддали їй в "Дії" 29,62% голосів. Разом з нею оцінюватимуть пісні конкурсантів Андрій Данилко (Вєрка Сердючка) та Сергій Танчинець ("Без Обмежень").

Читайте також: Як обрати представника України на "Євробаченні-2024": покрокова інструкція для голосування.

Окрім цього, Джамала заспіває у фіналі Нацвідбору. Співачка вийде на сцену зі своєю новою піснею "Мій брате", яку присвятила загиблому на фронті другу. Співачка розповідала, що в композиції втілила найсвітліші спогади про нього. Також цією піснею артистка закликає пам'ятати захисників та захисниць, які віддали своє життя за Україну.

Джамала виступить у фіналі Нацвідбору на "Євробачення-2024" Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Раніше ми розповідали, що треба знати про фіналістів Нацвідбору на "Євробачення-2024": факти з біографії та пісні.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита