Лайм

Євген Кот та його вагітна дружина зробили прогноз щодо статі майбутньої дитини

Пара з нетерпінням чекає на поповнення

Євген Кот та Наталія Татаринцева давно намагалися стати батьками. Лікарі ставили їм діагноз "безпліддя", але в грудні 2023 року пара оголосила, що їхня заповітна мрія збулася: дружина хореографа завагітніла.

Зараз щасливе подружжя охоче діляється новинами про підготовку до заповітного народження малюка. І хоча його стать вони дізнаються лише на гендер-паті, Євген і Наталя вже мають здогади щодо того, хто в них народиться. В інтерв'ю "Люкс ФМ" знаменитості поділилися своїми прогнозами.

Читайте також: Зайві кілограми тішать око: Лілія Ребрик розповіла про перебіг третьої вагітності.

Фото: instagram.com/kot_jenya

"Мені, як чоловікові, хочеться синочка. Я хочу, щоб першою нашою дитиною був хлопець, він виріс, і потім у нього була б сестричка, яку він захищає", - мріє Кот.

"Це для балансу в родині, тому що у нас багато дівчаток. У нас кішка дівчинка, я дівчинка, собака дівчинка, і лише два "коти" – Євген та Бандит. Але це для балансу. У мене, за відчуттями, буде дівчинка", - вважає Наталія.

При цьому щодня підписники пари прогнозують, хто в них народиться. Зокрема, вони оцінюють зміни у зовнішності майбутньої мами. "По щоках у мене видно, що буде хлопчик", - поділилася Татаринцева одним із прогнозів.

Фото: instagram.com/kot_jenya

Раніше Наталія Татаринцева розповідала, що завагітніти їй заважало "відлуння спорту". Чемпіонка України з художньої гімнастики та чотириразова чемпіонка світу з танців на пілоні зізналася, що постійні стреси та фізичні навантаження позначилися на її репродуктивному здоров'ї.

Читайте також: Важкохвора Катерина Тишкевич розповіла, чи планує стати мамою.

"Це стреси, це кількість виступів, постійний адреналін, адже у мене були виступи кожні 3 дні. Як у дівчини, яка стресує кожні 3 дні і фізично працює, моя гормональна система одного дня сказала: "Окей, ми поки що почекаємо", - казала вона. - Звичайно, я переживаю, адже це мій стан як жінки".

Нагадаємо, що Євген Кот і Наталія Татаринцева у шлюбі 5 років. Пара познайомилася на зйомках шоу "Україна має талант", де Наталя була учасницею, а Євген ставив танцювальні номери.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування