Лайм

Де зараз Сергій Міхалок, який під час війни збирався одружитися з молодою українкою

Лідер Brutto та "Ляпіса Трубецького" тепер живе в Естонії

Сергій Міхалок - лідер гуртів "Ляпіс Трубецькой" та Brutto, а його пісня "Воины света" у 2014 році стала одним із символом Євромайдану. За підтримку боротьби України за свободу та незалежність білорус Міхалок у 2015 році отримав посвідку на постійне проживання, а у 2020 році - звання "Заслуженого артиста України". Однак після початку повномасштабної війни Сергій Міхалок майже зник із публічного простору нашої країни. Розповідаємо де він зараз і чим займається.

Читайте також: Виїхав з України та співає російською: де зараз Андрій Запорожець - SunSay з гурту 5'Nizza.

Сергій Міхалок Фото: Wikipedia

Сергій Міхалок принципово перестав інтерв'ю давати задовго до 24 лютого 2022 року. У 2020 році, коли в його рідній Білорусі почалися протести проти режиму Лукашенка, артист не робив розгорнутих публічних заяв. При цьому Міхалок продовжував виступати і лише зі сцени дозволяв собі коментарі на політичну тему.

"Я знаю, що всі наші брати-білоруси, Воїни Світла, поборять усіх Дартів Вейдерів, - казав він на концерті в Одесі. - Але я тут не для того, щоб розповідати геополітичну х**ню, а для того, щоб співати вам пісні".

З того часу Міхалок не зрадив своїх принципів, і позицію висловлює виключно у творчості, хоча у 2022 році і зробив кілька емоційних відеозвернень до білорусів. На той час артист все ще жив в Україні разом із трьома дітьми від актриси Світлани Зеленковської – тепер уже колишньої його дружини.

"Білоруси, боягузи, зрадники батьківщини. Лукашенко здав нашу країну божевільному тирану Путіну. Ці два гон**ни. використовують територію Білорусі для того, щоб атакувати братню Україну. Саме з нашої території їдуть танки, летять ракети у бік братнього народу. І зараз відбувається ще страшніше. Тепер хочуть послати сюди на вірну смерть наших воїнів, які нічого не розуміють. Їм розповідають про якихось нацистів, про якийсь обов'язок. Вони всі тут помруть, бо армія України, армія ЗСУ – це найсильніша армія у світі,— говорив Михалок.— Усі, хто сюди приїдуть, лежатимуть у землі, а потім горітимуть у пеклі. Те, що зараз відбувається, — це злочин перед людством, перед Господом Богом. Куди ви лізете? Вашими руками два тирани роблять свої брудні справи. Ми тут в Україні, я Віталій Гурков. Тут наші діти, і ми знаємо, наскільки сильна Україна, які тут прекрасні люди живуть. Якщо ви не одумаєтесь, ви тут помрете. Слава Україні".

Читайте також: Де зараз Потап: артист показався в Латинській Америці та пожалівся на ненависть та негатив.

З того часу Міхалок не давав інтерв'ю, але підтримував Україну у своїй творчості. Він виступав і продовжує виступати на благодійних концертах із гуртом Brutto, а також дає концерти "Ляпіса Трубецького" по всьому світу.

Концерти Міхалка проходять із українськими прапорами Фото: https://www.instagram.com/brutto_nostra/

Відомо, що Сергій Міхалок виїхав із України, і його новим місцем проживання стала Естонія. Зміни сталися також і в особистому житті артиста. Міхалок розлучився із дружиною Світланою Зеленківською, з якою був одружений з 2015 року та виховував трьох синів. Про це актриса вперше розповідала в інтерв'ю "Будзьма бєларусамі" у 2022 році.

Світлана Зеленковська із трьома синами від Сергія Міхалка Фото: https://www.instagram.com/zelechka2011/

"Я вже двічі була одружена. Вдруге, коли ми зійшлися з Сергієм, кохання було дуже сильним. Не до смерті, звичайно, і все-таки. На жаль, зараз уже не разом. Ми розійшлися, - говорила вона. - Багато хто дівчата, коли зустрічають поганих, хочуть зробити з них хороших хлопців. Звичайно, це ідея відчайдушна і ні до чого не призводить. Але в житті хотілося щось змінити. .

За словами Зеленковської, зараз вона живе в Польщі зі старшою дочкою від першого шлюбу, а її сини більшу частину часу перебувають із батьком в Естонії. Також Міхалок час від часу публікує фотографії із дівчиною, яку називають його новою дружиною. Сам у 2022 році також казав, що збирається одружитися з Оленою з Чернігова.

Читайте також: Куди зник і як зараз виглядає український продюсер та співак Дмитро Клімашенко: фото

Сергій Міхалок та його нова кохана Олена Фото: https://www.instagram.com/brutto_nostra/

"У Чернігові потрапили під обстріл сім'ї моїх рідних людей. Там живуть батьки моєї Альони. Мама - простий бібліотекар. А у її кращої подруги Марини, яка буде свідком на нашому з Альоною весіллі, відірвало ноги. У тата відірвало ноги, він ще годину тримався та помер", - емоційно заявляв артист на відео "Міхалок жорстко звернувся до білоруських військових".

Міхалок заявляв, що збирається одружитися з українкою Фото: https://www.instagram.com/brutto_nostra/

Наразі виступи Сергія Міхалка з гуртами Brutto та "Ляпис Трубецькою" проходять в Ізраїлі, Фінляндії, Угорщині, Чехії, Естонії, Латвії, Литві, Франції, США, Німеччині та інших країнах. У січні 2024 року Brutto анонсували, що приїдуть і до України.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі