Лайм

Куди зникла Аліна Паш і чим вона займається після скандалу у відборі на "Євробачення"

Співачку дискваліфікували через підроблену довідку про поїздку до Криму

У 2022 році співачка Аліна Паш виграла Нацвідбір на "Євробачення" з піснею "Тіні забутих предків", але її дискваліфікували у зв'язку з гучним скандалом. Виявилося, що у 2015 році артистка літала до окупованого Криму через Москву, але приховала цей факт, а її команда надала організаторам відбору підроблену довідку "від Держприкордонслужби України" про те, що вона їздила на півострів законним способом.

Читайте також: Після скандалу з підробленою довідкою Аліна Паш заявила, що не пам'ятає, як потрапила до Криму.

Фото: https://www.instagram.com/alinapash/

Репутаційні втрати для співачки були колосальним, і хоча після дискваліфікації Паш дала кілька примирливих інтерв'ю і присвятила зворушливий кліп дітям, які загинули внаслідок російської агресії, в мережі їй продовжували дорікати за скоєне. Схоже, що все це спонукало співачку шукати новий вектор розвитку кар'єри.

Зараз Аліна Паш живе у США. В Instagram вона підписала себе "Співочою відьмою у Каліфорнії, Лос-Анджелес", а сторінку веде англійською мовою.

"Тепер я прокладаю нові шляхи в музиці та мистецтві у жвавому місті Янголів. Для мене це не нове відчуття. Я відчуваю, як моя енергія гармонує з еклектичною сумішшю заблукалих душ, успішних янголів і бешкетних дияволів, замкнених у цьому місті. Я процвітаю в цьому середовищі, відчуваючи приплив нової енергії, якою я хочу поділитися цього року", - написала артистка на початку лютого-2024.

Фото: https://www.instagram.com/alinapash/

У коментарях її дорікнули за те, що вона залишила Україну, але Аліна Паш заявила, що "несе українське в люди". Також у своєму блозі співачка коротко розповіла про те, як змінилося її життя за останній рік.

Читайте також: Alyona Alyona відреагувала на закиди про "куплену" перемогу в Нацвідборі на "Євробачення".

"У 2023 році одночасно розгорталися численні контрастні події. Важливою подією цього року для мене є те, що я здобула університетську освіту і знову навчилася любити себе і довіряти собі. Я змінила свій погляд на життя, зосередившись на позитиві, а не на протилежному, що відбувалося в моменти моєї самотності. Я рада повідомити, що нарешті вийшла з тривалої боротьби зі самознищенням, - написала Паш. - Хоча подорож була важкою, зустріч із новим "я" приносить величезне щастя".

Фото: https://www.instagram.com/alinapash/

Співачка "твердо вірить", що "коли люди знайдуть внутрішній мир, глобальні конфлікти припиняться". "Якщо ви хочете зробити свій внесок у припинення хаосу у світі, приділіть пріоритетну увагу благополуччю свого розуму, тіла та душі - прагніть знайти цей необхідний баланс", - радить вона.

У 2023 році Аліна Паш виступала у Парижі, Лондоні, Берліні, Варшаві та інших європейських містах. Втім, приїжджала співачка і в Україну, давала благодійні концерти та виступала у турі з Монатиком "ART Оборона".

Фото: https://www.instagram.com/alinapash/

"Знаєш, я з Тобою, де б мене не носило. Дякую, що виносила і виховала мене. Дякую, що подарувала таких надзвичайних серцю людей. Дякую, що така смілива, прогресивна, контрастна, непередбачувана, весела, глибока, співуча, кохана. І така незалежна. Знай, що я так Тобою пишаюся, - написала Аліна Паш у День незалежності України-2023. - У нас з тобою ще стільки всього попереду! Наші найкращі роки розквіту сили, творчого потоку та багато любові".

Читайте також: Є сумніви: MELOVIN пояснив своє ставлення до голосування та переможниць відбору на "Євробачення".

Також у 2023 році Аліна Паш вперше публічно вибачилася за свою брехню щодо поїздки до Криму.

"Вибачте, що я не зробила це звернення вчасно. Мені реально дуже шкода, що так склалося. Я задовбалася від цієї ноші. Я реально не кончера моск**иха. Я розумію, що це на ваш розсуд, я не змушую вас себе любити або пробачати. Але я прошу вибачення. Я знаю, що можу принести цій країні ще купу офігенної музики. Я люблю це. Так люблю, що наробила купу х**ні. Мені шкода. А найгірше, що це переживають мої батьки. Вони спостерігали за цим, і їм було дуже важко, - говорила Аліна Паш зі сльозами в інтерв'ю "Розмова". - Хочу попросити вибачення у суспільства, що не була гідною громадянкою України. Що ці кордони стиралися. Мені шкода, що ми переживаємо все це, і це вже ніколи не повернеш назад. Але я знаю, що можу в майбутньому, і я це робитиму".

Фото: https://www.instagram.com/alinapash/

Раніше стало відомо, що Ізраїль на "Євробаченні-2024" представить співачку, яка жила в Москві і виступала в окупованому Криму.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків