Лайм

Куди зник і як зараз виглядає український продюсер та співак Дмитро Клімашенко: фото

Артист не живе в Україні

Відомі обличчя української естради 2000-х відрізнялися від тих, які ми бачимо сьогодні. Багато зірок, які часто миготіли на ТБ, сьогодні зникли з публічного простору. Серед них - продюсер і виконавець Дмитро Клімашенко, який працював із багатьма популярними артистами - гуртами "Алібі" та "Гарячий шоколад", Машею Фокіною, Володимиром Гришком, Ассоль, а також Анастасією Стоцькою та Анною Сєдоковою - уродженками України, які сьогодні працюють у Росії мовчать про війну.

Читайте також: Подорожує світом і співає російською: де зараз український співак Олег Кензов.

Фото: https://www.instagram.com/dmitriy_klimashenko/

Сам Клімашенко також не живе в Україні: судячи з публікацій в Instagram, більшість часу він та його родина проводять у США та Європі. І хоча Дмитро Клімашенко після початку повномасштабної війни не давав інтерв'ю журналістам і не коментував свою позицію, в Instagram-історіях він час від часу публікує повідомлення про злочини РФ в Україні, а також звіти про свою допомогу українським військовим.

Дмитро Клімашенко – батько трьох дітей. У шлюбі з дружиною Анікою у нього народилися дочки Лідія та Нана, а також син Міхаель. У 2022 році 44-річний артист став дідусем: його старша дочка Лідія народила сина Самуеля.

Дмитро Клімашенко та його син Міхаель Фото: https://www.instagram.com/dmitriy_klimashenko/

Клімашенко з онуком Самуелем Фото: https://www.instagram.com/dmitriy_klimashenko/

Читайте також: Плачу податки: Потап відповів на закиди, що залишив Україну заради роботи за кордоном.

Чим прославився Дмитро Клімашенко

Дмитро Клімашенко народився у Києві у сім'ї сервів (західна етногрупа ромів). У віці 16 років він виграв музичний конкурс та зняв свій перший відеокліп, після чого почав обростати зв'язками у шоу-бізнесі. На початку 2000-х після випуску другого альбому Клімашенко зайнявся написанням пісень для інших артистів, і його почали представляти як продюсера та композитора.

Першим успішним продюсерським проектом Клімашенка став гурт "Алібі". Разом із сестрами Завальськими Клімашенко записав один альбом, а співпраця їхня тривала 3 роки. Також він працював з Тіною Кароль та Ані Лорак, яка була його близькою подругою з часів юності.

У 2020 році в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" Клімашенко відкрито засудив Лорак за її роботу на Кремль.

"Артисти повинні відповідати за те, що вони говорять і роблять, тому що вони є кумирами мільйонів. Можу сказати, що є з її боку неправильні дії. Вона могла не виступати на урядових концертах у Росії в той момент, коли в нас гинуть люди", - заявив Клімашенко.

Продюсер зізнався, що робив їй зауваження, але Лорак говорила те саме, що й сьогодні під час повномасштабної війни: "Діма, я не розумію, я співаю для людей, я належу народові".

Читайте також: TAYANNA розповіла, де живе її колишній чоловік після стосунків з Ані Лорак та виїзду з Росії.

Діма Клімашенко та перший склад гурту "Гарячий шоколад" - Тетяна Решетняк, Кеті та Ані Каро Фото: ТСН

З ім'ям Дмитра Клімашенка пов'язаний один гучний скандал. Співачка Tayanna (Тетяна Решетняк), яка була солісткою першого складу його гурту "Гарячий шоколад", у 2018 році заявила, що була у стосунках із одруженим продюсером. Пізніше в інтерв'ю Маші Єфросініної співачка додала, що їхній роман тривав 8 років, і про нього знала дружина Клімашенко Аніка.

"Діма - циган, а у них допускається багатоженство. З його дружиною Анікою ми чудово спілкувалися, можна сказати, дружили. Я її дуже поважаю, прислухалася до її порад, у тому числі кулінарних. Аніка неймовірно мудра жінка, і вона ставилася до нашого союзу з Дімою з погляду циганських традицій... Зараз, коли я вже в її віці, розумію, що їй все-таки було прикро і неприємно, що у чоловіка була інша жінка, але вона ніколи цього не показувала", - казала артистка.

Тетяна Решетняк стверджувала, що довго була у стосунках із Климашенком Фото: https://www.instagram.com/tayanna_reshetnyak/

Дмитро Клімашенко прямо не підтверджував, що вони з Tayanna були коханцями. "Її сприймали як нашу близьку людину, її любила наша родина, і мама, і сестра, і діти, до неї всі добре ставилися. Навіть якщо були якісь грішки, вони залишалися між нами, - ухильно відповів продюсер. - Моя дружина дуже мудра людина, пройшла багато моментів у житті і розуміє, що творчу людину може заносити. Я можу сказати, що до Тані я завжди відчував дуже гарні емоції. Просто у неї своєрідний характер, і вона, можливо, за своєю дурістю, зробила такі піар-заяви".

Аніка Кірпарєва - дружина Дмитра Клімашенка Фото: Facebook

Втім, Клімашенко не заперечував, що за більш як 20 років шлюбу закохувався в інших жінок. "Не хочу з себе корчити білого та пухнастого. Ми всі люди. Так, ми можемо закохатися. Я творча людина, я чоловік, і все може статися у цьому житті", - сказав він.

Нині в Instagram Дмитра Клімашенка немає спільних фото із його дружиною. Відомо, що Аніка Клімашенко (Кірпарєва) займалася ворожінням, про що розповідала в ефірах разом із дочкою Лідією.

Дружина та старша дочка Дмитра Клімашенка займалися ворожінням Фото: скріншот YouTube

Дізнайтеся також, де зараз співак Олександр Кривошапко, який на початку повномасштабної війни волонтерив в Україні.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників