Лайм

Мобілізувався у 58 років: актор Костянтин Костишин розповів про свою службу у ЗСУ

Артиста призвали на військову службу минулого року

Український актор театру та кіно Костянтин Костишин став на захист країни восени 2023 року, проте тривалий час цього не афішував. Зірка серіалу "Повернення Мухтара" мобілізувався у ЗСУ у віці 58 років.

В інтерв'ю OBOZ.UA артист розповів, що в той період він тільки-но приєднався до трупи Молодого театру після звільнення з Театру на лівому березі Дніпра, де прослужив 32 роки. Вийти на нову сцену Костишин тоді так і не встиг, бо за тиждень отримав повістку та доєднався до Збройних Сил.

Читайте також: Була така можливість: актор "Кріпосної" розповів про звільнення з лав ЗСУ через 1,5 роки служби.

Костянтин Костишин служить у ЗСУ Фото: facebook.com/kostyshyn.kostya

Костишин зізнався, що його служба проходить на південному напрямку, але де саме повідомляти не став "з метою безпеки". За словами Костянтина, у війську його оточують хороші люди.

"У мене прекрасний колектив. Задоволений оточенням, реально - дуже хороші хлопці, - розповів він. - Час від часу в армії дивуються: "Ой, ви ж артист?".

Костишин розповів, що сім'я підтримує його мобілізацію, але "як усі живі люди" дуже за нього хвилюється. Відомо, що Костянтин одружений з акторкою Анною Тамбовою, з якою виховує доньку Іванну.

"Дочка Іванка заявила: "Не хочу, щоб ти йшов на війну". Однак разом з цим, бачу, що вона мною пишається. Я телефоную додому кожного дня. У нас є правило: зранку дзвоню мамі та сестрі, а по обіді – дружині. Бо багато всього по службі за день, не можна отак спокійно сісти і поговорити, а хочеться. З самого рання і майже до ночі, так виходить, що я зайнятий", - сказав воїн.

Сім'я Костишина у 2012 році Фото: facebook.com/anna.tambova

Першу відпустку Костишин отримав на початку лютого 2024 року. Артист приїхав до Києва і навіть встиг зіграти у виставі, в якій задіяна й його дружина-акторка.

Анна Тамбова з донькою повернулися в Україну з Німеччини, куди виїхали у перші дні російського вторгнення. Сім'я Костянтина Костишина жила за кордоном рівно рік.

"Було дуже важко без сім'ї, що й казати. Крім того, наш театр довго не працював. Доходило до того, що колеги почали займатися роботою, яка до акторства не мала жодного стосунку, бо треба було виживати", - поділився актор.

Актор з колегами та дружиною Фото: facebook.com/kostyshyn.kostya

Раніше український співак у ЗСУ поділився думкою, чи потрібно мобілізувати артистів та знаменитостей.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни