Лайм

Український співак у ЗСУ поділився думкою, чи треба мобілізувати артистів і знаменитостей

Чоловік захищає нашу країну разом з іншими побратимами

Виконавець MOLFAR (справжнє ім’я - Михайло Безушко) – один з тих, хто захищає нашу країну на фронті з перших днів повномасштабної російсько-української війни. Він, як і інші зірки, висловився стосовно мобілізації артистів та поділився, чи засуджує чоловіків, які виїхали за кордон.

На ці питання співак відповів у інтерв’ю виданню "НВ". Зокрема, він прокоментував заяву Гаріка Кричевського, який виступив проти необхідності забирати відомих людей у військо. На думку Михайла, виконавці та представники інших культурних сфер і справді можуть бути кориснішими, виконуючи інші завдання, спрямовані на підтримку української армії.

Читайте також: Чоловік за паспортом: травесті-діва Монро розповіла, як ходила до ТЦК за військовим квитком.

Михайло БезушкоФото: instagram.com/molfarmusic

"Але розумію його думку (Гаріка Кричевського). Артист може бути голосом який буде почутим не тільки в Україні, а й за її межами. На жаль, ми досі поступаємося ворогу в інформаційній війні, і це факт. А артисти, спортсмени, актори, відомі люди, вони мають свій голос, і він точно буде почутим. Та й в цілому, я вважаю, що не всі мають воювати лише в окопах, якщо вони можуть принести куди більшу користь в інших напрямках", - пояснив свою думку MOLFAR.

"Вважаю, що артист може бути кориснішим в інформаційній війні, яка відіграє сьогодні не менш значущу роль, ніж війна на фронті, - також зауважив захисник. - І вони так само допомагають армії, збираючи донати по всьому світу та закриваючі багато запитів військових. Без цього було б набагато складніше".

Що ж стосується чоловіків, які виїхали за кордон після 24 лютого 2022 року, то їх артист не береться засуджувати чи критикувати. Він говорить, що кожна людина робить свій вибір, незалежно від того, подобається він іншим, чи ні.

Читайте на тему: Все має бути професійно: DZIDZIO також висловився щодо мобілізації артистів і блогерів.

Фото: instagram.com/molfarmusic

"Я вважаю, що це особистий вибір кожного і це лише на їх совісті. Я не маю права ані засуджувати, ані виправдовувати. Я відповідальний лише за себе та свій вибір. Звісно нам потрібні люди, звісно за два роки нам хочеться, щоб нас змінили. Це вже навіть не бажання, а потреба, - зазначає Безушко. - Але ми також розуміємо, що тут вивезе лише вмотивована людина.

Якщо він боїться… Боїться померти, боїться вистрілити. Психологічно слабка людина. Такі люди не будуть тут корисними, вони лише підставлять під удар і себе і нас. Тому не вважаю що треба прямо всіх хапати і тягнути на фронт, це не завжди на користь".

Нагадаємо, музикант у минулому був фронтменом українського рок-гурту Mad Heads UA, і писав пісні для популярних українських виконавців. З початком повномасштабного вторгнення він вступив до складу територіальної оборони, а потім - до ЗСУ, де разом із побратимами виконував бойові завдання на сході та на півдні країни. У перші місяці великої війни співак представив чуттєву пісню "Чекаєш", яку присвятив своїй коханій.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо