Лайм

Звинувачувала Майдан і "бандерівців": акторка "Слуги народу" Рєпіна обурила заявами щодо України

Жінка активно демонструє свою позицію у соцмережах

Акторка Олена Рєпіна, яка зіграла в серіалах "Одного разу під Полтавою", "Папік", "Слуга народу" та інших, відзначилася низкою українофобних заяв. Запис одного з її прямих ефірів прокоментувала та поширила у своєму Telegram-каналі журналістка Аліна Доротюк.

"І такі люди грають провідні ролі в одному з театрів у самісінькому центрі столиці. Хто не впізнав, це та сама улюблениця мільйонів Віра Іванівна з "Реальної містики" – акторка Олена Рєпіна", - написала інфлюенсерка.

Читайте також: Російський продюсер втік за кордон і назвав себе українцем: все через мову.

Олена РєпінаФото: instagram.com/repina6190

У ролику Рєпіної можна почути, як вона звинувачує Майдан, не приховуючи при цьому своєї агресії: "Я не була на Майдані. Я ненавиджу Майдан. Я вважаю, що Майдан убив Україну. Ось те, що зараз із нами, це наслідки Майдану. Ви можете мене заплювати, можете не заплювати. Грьобаний Майдан! Ніхто не відповість".

Акторка і досі продовжує розмовляти та публікувати пости російською, навіть коли це публікації благодійної тематики. Також жінка написала у Facebook пост, приурочений до другої річниці повномасштабного вторгнення. Багатьом користувачам мережі її слова видалися неоднозначними, оскільки зчитати прямий посил поданої інформації доволі складно.

Фото: facebook.com/repinahelena

Раніше у мережі оприлюднили відео, де Рєпіна висловилася проти процесу декомунізації та дерусифікації. "Якщо ви назвали всю Україну вулицями Бандери, це не означає, що… Ну подивимося, як воно там буде. Слава нації? Якій нації? Якій нації? Ви бодай знаєте, як в Україні люди виживають? В Україні, як люди виживають з корупцією. Бандерівці? Та й х*р із ними, ненавиджу", - заявляла вона.

Читайте на тему: Повний атас: брат Антоніни Паперної прокоментував її мовчання про війну і роботу в Москві.

Крім того, Рєпіна прокоментувала зняття зірки СРСР з обеліску на площі Перемоги у столиці: "Ось знімуть зірку з площі Перемоги, і заживемо одразу. Моментально всі біди закінчаться, і ми станемо щасливими", - говорила жінка.

Нагадаємо, Рєпіна народилася в Казахстані, але через деякий час разом з батьками переїхала до України, місто Суми. Окрім наявності проросійських та комуністичних поглядів, вона також підтримує УПЦ МП.

  • Тим часом зрадниця Лоліта розповіла, як утримує маму і дочку, яких вивезла з України під час війни.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також