Лайм

Зрадниця Лоліта розповіла, як утримує маму і дочку, яких вивезла з України під час війни

Виконавиця заявила, що ніколи не мала проблем з податковою

Зрадниця України Лоліта, яка нещодавно здивувала новою цинічною заявою, назвала розмір своєї пенсії у РФ. Так за словами артистки, сума, яку вона щомісяця отримує у країні-агресорці, становить 23 856,55 копійки (7156 гривень).

Про це 60-річна запроданка висловилася у соцмережах. Зокрема, вона заявила, що "рада бути бабкою у Росії" навіть попри те, що розміру пенсії не вистачає для забезпечення звичного рівня життя.

Читайте також: Віра Брежнєва відповіла, чому їй не соромно за роки життя і роботи в Росії.

Лоліта МілявськаФото: instagram.com/my_soul_lolita

За словами співачки, ця сума є недостатньою, адже вона утримує не лише себе а й своїх рідних - маму та дочку, яких вона, як відомо, вивезла з України на початку повномасштабної російсько-української війни.

"Всім, хто писав під моїми постами "бабка", присвячую і підтверджую гордість за пенсійне посвідчення. Моя пенсія становить 23 856,55 копійки (7156 гривень). Спасибі Москві за надбавку, - говорить Мілявська. – Добре, що я допомагаю людям і утримую сім'ю на чесно зароблені і відкладені. Інтересантам підтверджую, що ніколи по податках претензій не було".

Нагадаємо, після того як уродженка Закарпаття взяла участь у "голій вечірці" у Москві, її концерти почали скасовувати. Пізніше вона вигадала спосіб відбілити свою репутацію: зрадниця заявила, що готова відбудувати храм в одному з "нових регіонів", маючи на увазі окуповану Росією українську землю.

"Я зараз братиму участь у відновленні храму на одній з нових територій. Давайте так: я буду відновлювати храм, а ви самі знаєте, чому радіти", - нещодавно сказала виконавиця, забувши про своє коріння також.

Читайте на тему: Закликала захопити всю Україну: СБУ повідомила про підозру зрадниці Таїсії Повалій.

Мілявська висловилася про пенсію у РосіїФото: скриншот

Також раніше зірка називала себе "військовозобов'язаною". Подібну заяву путіністка зробила на тлі паніки, яка виникла у 2022 році у РФ після новини про часткову мобілізацію. Тоді уродженка України заявляла, що продовжуватиме підтримувати росіян своєю творчістю і не збирається скасовувати ніякі заходи:

"Я не скасую жодного концерту, якщо на те не буде державної волі... Тому в такому випадку, вибачте, я вважаю себе військовозобов'язаною. І я зобов'язана виконувати ту роботу, яку не роблять психотерапевти... Те, що я спостерігаю, – це божевілля, божевілля у вигляді паніки. Саме паніка – найгірший порадник у будь-які часи. Паніка руйнує психіку".

Лоліта - фігуратка центру "Миротворець" через свідоме порушення державного кордону України під час поїздок до окупованого Криму та Донбасу. В минулому неодноразово висловлювалася на підтримку приєднання Криму до Росії, пояснюючи свою позицію тим, що "не бачить тиску" із боку РФ і засуджує антиросійські санкції ЄС. В 2014 році називала Володимира Путіна "генієм", а Барака Обаму - "ідіотом" та "дебілом".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня