Лайм

Повний атас: брат Антоніни Паперної прокоментував її мовчання про війну і роботу в Москві

В'ячеслав Хостікоєв висловився про зрадницьку позицію сестри

Старша донька Ольги Сумської Антоніна Паперна живе в Росії зі своїм чоловіком-росіянином Володимиром Ягличем та двома дітьми. Акторка не просто мовчить про війну в Україні, а й продовжує будувати там свою кар'єру та вихвалятися ролями у соцмережах. Її знаменита мати неодноразово виправдовувала дочку-зрадницю, тепер зрадницьку позицію уродженки Києва прокоментував її двоюрідний брат В'ячеслав Хостікоєв.

В інтерв'ю Rostyslove Production український актор зізнався, що не підтримує зв'язок із сестрою в Москві, а всі його спроби достукатися до неї на початку повномасштабної війни не мали успіху. Хостікоєв згадав жахи перших днів російського вторгнення, які збіглися зі смертю їхньої бабусі Анни Сумської, яка пішла з життя 27 лютого 2022 року.

Читайте також: Російські зірки родом з України, які зрадили своє коріння і не засуджують військову агресію РФ.

В'ячеслав Хостікоєв - син акторки Наталії Сумської та актора Анатолія Хостікоєва Фото: instagram.com/khostikoiev

"Мені досі неприємно, бо це відчуття, коли летять ракети, померла бабуся і ти пишеш своїй сестрі: "Тоню, там таке відбувається (я їй скидаю, як потрапляє ракета в будівлю), померла бабуся, дай відповідь, що там у тебе? Що взагалі відбувається?". І я пишу одне повідомлення, друге, третє, четверте. І тільки бачу: продивилася", - розповів В'ячеслав про "спілкування" з Антоніною.

Син Наталії Сумської додав, що його спроби достукатися до Паперної тривали кілька днів, але потім він перестав писати сестрі.

"У мене є багато запитань до неї. Найбільше мені хотілося б подивитися їй в очі. Помовчати і подивитися одне на одного. Хотів би зрозуміти її історію", – зазначив племінник Ольги Сумської.

Також Хостікоєва неприємно здивувало, що його двоюрідна сестра продовжує будувати кар'єру в країні-агресорці. Артист згадав, як нещодавно натрапив на новину про зйомки Паперної у російському проекті.

"Відкриваю посилання і дійсно, якийсь серіальчик. 5 чи 6 серій. У неї там головна роль, вона з якимось чоловіком знімається. Це повний атас", - прокоментував В'ячеслав Хостікоєв.

В'ячеслав із двоюрідними сестрами Антоніною та Анною Фото: instagram.com/khostikoiev

Раніше зрадницьку позицію Антоніни Паперної прокоментувала акторка Ірма Вітовська.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков