Лайм

Телеведуча Людмила Барбір показала чоловіка-військового, який пішов на війну добровольцем

Вперше за два роки повномасштабного вторгнення

24 лютого 2024 року українські зірки згадують, як для них два роки тому розпочалася повномасштабна війна. Телеведуча Людмила Барбір, з якою стався казус у прямому ефірі, присвятила моторошним спогадам великий допис в Instagram. Також знаменитість вперше показала свого чоловіка, котрий боронить країну на фронті.

"В моїй пам'яті назавжди залишиться той день - 24 лютого 2022. Я різко прокинулась від гучних вибухів. Перелякана вибігла в коридор і побачила, як сусіди в паніці з дітьми спускалися в укриття, а консьєржка вибігла на вулицю і в істериці кричала: "Прокидайтесь, люди! Почалась війна!" Я схопила телефон і розгублено шукала бодай якусь інформацію з офіційних джерел, але її не було, зате всі соцмережі рясніли повідомленнями про вибухи по всій країні", - почала свою розповідь ведуча "Сніданку з 1+1".

Читайте також: З'явилося розчарування: Дмитро Дікусар у ЗСУ розповів, як його змінили два роки великої війни.

Фото: instagram.com/liudmila.barbir

Того страшного ранку, за словами Людмили, вона вийшла на роботу, де її колега Єгор Гордєєв вперше на всю країну повідомив, що в Україні почалася велика війна. Повернувшись додому, Барбір з чоловіком вирішили відвезти сина у більш безпечне місце - до бабусі в Карпати.

"Ми завантажили авто і поїхали до батьків. Разом з нами поїхала родина наших друзів з дітьми й мамою, яким ми запропонували прихисток. Там ми лише переночували, а удосвіта вирушили в дорогу. Відпускала нас мама з важкою душею, а прощаючись сказала: "Боже, я оце плачу, ніби на війну вас проводжаю!" І от ця фраза, якою ми раніше кидалися, не вдумуючись в сенс, автоматично набула абсолютно іншого значення - стала страшною реальністю", - зазначила ведуча.

Фото: instagram.com/liudmila.barbir

Дорогу назад до Києва, за словами Людмили, вона запам'ятає назавжди. Українські військові на блокпостах говорили, що вони наражають себе на небезпеку і можуть не доїхати до столиці, але Барбір із чоловіком були налаштовані рішуче.

"Ми їх довго переконували, щоб нас таки пропустили, на що нам відповіли: "Тільки на ваш страх і ризик, тому що на наступному блокпості вже можуть бути росіяни", - згадала вона.

Доїхавши до Києва, Людмила вийшла на роботу, а її чоловік приєднався до ТРО, а пізніше поповнив лави українського війська.

"Коли ми прощалися, то не знали, чи побачимось ще знову, - згадує вона. - Майже рік ми із сином жили окремо: він у бабусі, а я – у Києві, і лише згодом забрала його додому. Ну а чоловік після ТРО відразу пішов добровольцем на війну".

Читайте також: Не обговорюємо смерть: Марічка Падалко розповіла, як переживає розлуку із чоловіком-військовим.

Фото: instagram.com/liudmila.barbir

"Минуло два роки, а таке відчуття - ніби всі п'ять... Останнім часом ловлю себе на думці, що не можу згадати на рівні відчуттів того - минулого життя. Життя без втрат, болю, заціпеніння, постійної напруги та тривоги. Я вже забула, як це жити повноцінною сім'єю, коли є опора, коли син разом із татом... Але живу надією, що таки настане той час, коли ми знову будемо всі разом... Дякую всім нашим захисникам та захисницям за кожен день, що наближає нас до перемоги", – резюмувала знаменитість.

Фото: instagram.com/liudmila.barbir

Король Чарльз захопився українцями у другі роковини повномасштабної війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв