Лайм

Олена Зеленська у Лондоні зустрілася з королевою Каміллою: яким був образ першої леді

Дружина президента України розпочала свій візит до Британії

В межах робочої поїздки до Великої Британії Олена Зеленська зустрілася з королевою Каміллою, щоб особисто подякувати королівській родині за послідовну підтримку України у боротьбі за свою свободу.

У своєму Telegram перша леді процитувала британського монарха та показала кадри зустрічі з його дружиною: "Рішучість і сила українського народу не припиняє надихати", – сказав Король Великої Британії Чарльз III у зверненні з нагоди других роковин повномасштабного вторгнення Росії в Україну"

Читайте також: Перша леді Німеччини на зустрічі з Оленою Зеленською повторила її фірмовий стиль: фото.

Фото: FirstLadyOfUkraine

Для зустрічі із дружиною короля Чарльза у Кларенс-хаусі перша леді обрала сучасний образ у контрастних відтінках. Дружина президента України одягла вкорочений твідовий жакет українського бренду Litkovska молочного кольору та чорні палаццо зі стрілками – улюблений тренд Олени Зеленської.

Образ вона доповнила туфлями-човниками в тон штанів та акуратними сережками Gunia - український бренд виняткових речей, вироблених на основі традиційних етнічних культур.

Фото: FirstLadyOfUkraine

"Подякувала королівській родині та всьому Сполученому Королівству за послідовну підтримку України, за прихисток 200 тисяч українських біженців і регулярні зустрічі з ними (Король і Королева не раз відвідували Український центр у Лондоні)", - написала Олена Зеленська.

І висловила впевненість, що британський та український народи мають спільні цінності: життя, свобода, демократія. "Продовжуємо відстоювати їх разом", - наголосила дружина президента України.

Фото: FirstLadyOfUkraine

Раніше Олена Зеленська відвідала виставку у розкішній вишиванці з кольоровими квітами.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків