Лайм

Кейт Міддлтон із синьо-жовтою стрічкою на грудях підтримала українських біженців: фото

Принцеса Уельська долучилася до різноманітних занять

Королівська родина активно підтримує українців, які вже другий рік поспіль живуть у повномасштабній війні та виборюють своє право на незалежність. Цього разу із біженцями з України зустрілася Кейт Міддлтон. Вона відвідала британський громадський центр "Всі разом".

Візит дружини принца Вільяма був приурочений до першої річниці хабу, який у жовтні минулого року створили дві жінки з Брекнелла, аби допомогти українцям. Під час зустрічі принцеса Уельська поспілкувалася із маленькими українцями, познайомилася із роботою центру та навіть власними руками створила синьо-жовту прикрасу, яку потім прикріпила до одягу. Про це повідомило видання Daily Mail.

Читайте також: Джилл Байден та її онука відвідали коронацію Чарльза ІІІ у вбранні кольорів прапору України: фото.

Фото: Getty Images

Під час відвідин Міддлтон у хабі провели майстер-клас із створення українських значків-бантиків, які українці продовжують носити за кордоном. Принцеса Уельська взяла участь у заході та виготовила собі брошку у синьо-жовтих кольорах.

Під час майстер-класу Кетрін була дуже зосередженою та уважно слухала інструкції від жінок-наставниць. Проте результатом вона залишилася не дуже задоволена, тому пожартувала з цього приводу. "Не думаю, що ви зможете продати цю стрічку", - сказала обраниця принца Вільяма.

Читайте на тему: Принц Вільям відвідав українських біженців у Польщі і військову базу біля кордону: фото.

Фото: Getty Images

Окрім участі у майстер-класі, представниця королівської родини також допомагала пакувати речі першої необхідності у коробки, які будуть відправлені до України. А під час спілкування із маленькими дітьми Мідлтон приєдналася до їхнього інтерактиву: малювала разом із ними долоньками велике дерево у кольорах українського прапора. Цей момент став одним із найзворушливіших під час всієї зустрічі.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни