Лайм

Картата сорочка та класичний костюм: який образ Олена Зеленська обрала для візиту в Британію

Перша леді доповнила вбрання аксесуарами та взуттям на підборах

Олена Зеленська, якій нещодавно виповнилося 46 років, поїхала з робочим візитом до Великої Британії. На одній з офіційних зустрічей вона продемонструвала новий стильний образ, що складався з темних тонів.

Деталі, а також фото перша леді оприлюднила у своєму Telegram-каналі. Зокрема, у пості вона зазначила, що під час поїздки до Лондона подякувала міністерці охорони здоров'я та соціального захисту Вікторії Аткінс за допомогу Україні, а саме передачу нових авто швидкої допомоги, ліків та інших необхідних речей.

Читайте на тему: Олена Зеленська відвідала виставку у розкішній вишиванці з кольоровими квітами: фото.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

"В часи, коли медична інфраструктура та її працівники зазнають цілеспрямованих атак російських ракет, для наших медиків дуже важлива підтримка колег. Рада знайомству й нагоді обговорити подальшу співпрацю", - зазначається у пості.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

"А саме: масштабування міжнародного медичного партнерства, укладеного восени на полях Саміту перших леді та джентльменів; співпрацю в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я, - також зазначила дружина президента. - Велика Британія є батьківщиною багатьох успішних моделей, які могли б стати у пригоді українським фахівцям. Дуже рада, що під час поточного візиту ми проведемо окремий круглий стіл між українськими та британськими медиками, присвячений темі ментального здоровʼя з акцентом на дітей та підлітків".

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Зеленська додала, що її Фундація продовжує активно працювати над залученням нових машин швидкої допомоги, а також над відновленням Ізюмської лікарні, розтрощеної окупантами, і над модернізацією бактеріологічної лабораторії в Центрі дитячої медицини у Львові.

Читайте також: Продовжують виявляти героїзм: король Чарльз захопився українцями у другі роковини війни.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

На зустрічі пані Олена з'явилася у класичному костюмі чорного кольору, який складався з брюк вільного крою та приталеного жакета. Вбрання перша леді доповнила картатою блузкою від французької марки Saint Laurent, початкова ціна якої становить 1375 $, проте на знижках цю річ можна знайти і за значно меншу вартість - 650 $.

Завершили стильний аутфіт сережки у мінімалістичному стилі, невелика кількість макіяжу, об'ємно укладене волосся, а також класичні туфлі-човники чорного кольору.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Дружина Володимира Зеленського, як відомо, в більшості випадків надає перевагу саме українським брендам. Чимало її образів створені з речей вітчизняних виробників, ціна яких різна: від низької до більш вискої. Світові бренди Зеленська часто обирає, коли справа стосується аксесуарів.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни