Лайм

Американська співачка LP вибачилася перед українцями за відео в худі з російським триколором

Артистка відреагувала на критику і відміну концерту в Литві

Після того, як у Литві скасували концерт LP через її появу в худіз прапором Росії, американська співачка вирішила публічно вибачитися перед українськими фанатами.

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни артистка підтримувала Україну, але 26 лютого 2024 року несподівано опублікувала в Instagram відео, в якому подякувала російським фанатам за те, що вони подарували їй одяг із триколором.

Читайте також: Після публічної підтримки України: Тілль Ліндеманн із Rammstein випустив кліп із росіянами.

Фото: https://www.instagram.com/iamlpofficial/

Люди бурхливо відреагували на вчинок LP (справжнє ім'я - Лаура Перголіцці), і після скасування концерту співачка визнала свою помилку.

"Привіт усім, я хочу попросити вибачення у моїх друзів та шанувальників з України, яких справедливо образило моє бездумне повідомлення, в якому я подякувала російським фанатам за худі. Вони зробили його для мене, з моїм лого та російським прапором. Я глибоко шкодую про свою нечуйність цього разу. Це була помилка. Мені дуже шкода. Я хочу показати, що люблю і підтримую Україну, і завжди робитиму це", - заявила вона.

Фото: https://www.instagram.com/iamlpofficial/

"Через два роки після початку повномасштабного вторгнення Україні необхідно більше підтримки, ніж будь-коли. Я завжди любитиму і підтримуватиму український народ. Прийміть мої вибачення, українці! Мені щиро шкода! Знайте, що я завжди дбатиму про вас, любитиму і підтримуватиму. Слава Україні", - додала знаменитість.

Читайте також: Мілош Бікович не зніматиметься в серіалі "Білий лотос": HBO розірвав контракт з актором-путіністом.

Фото: https://www.instagram.com/iamlpofficial/

Нагадаємо, що до початку повномасштабної війни співачка LP неодноразово приїжджала з концертами в Україну, освідчувалась їй у любові та фотографувалася у вишиванці. Після 2022 року на концертах вона піднімала українські прапори, один із яких підписала: "Я люблю тебе, Україно. У тебе хоробрі і прекрасні люди".

Фото: instagram.com/lp_in_ukraine_blog

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня